Ultimate Black Asia késkészlet 2 db

Az Ultimate Black 2 darabos késkészlet ötvözi az örökkétartó élességet, a kivételes ergonómiát, a tiszta eleganciát, és igazi innováció a szeletelés területén. Ez a 2 darabos késkészlet egy kínai szakácskést és egy Santoku kést tartalmaz – nélkülözhetetlen konyhai segítők a szeleteléshez és aprításhoz. Fedezze fel a legjobb minőségű szeletelést a WMF Ultimate Black késeivel. Ez a késcsalád a legmagasabb minőségi szabványok szerint készült, és a németországi Hayingenben kézzel kovácsolták. Exkluzív WMF Diamond Cut technológiánkkal rendelkezik, amely egy életen át éles marad, élezés nélkül.*Minden kés speciális támasztékkal van ellátva az ujjak védelme érdekében, és tökéletesen kiegyensúlyozott kialakítású, így a mindennapi szeletelés gyerekjáték.

Jelenleg nincs raktáron a HomeAndCook.hu weboldalon

Varianty produktu

Termékleírás

  • Korlátlan élesség: Exkluzív WMF Diamond Cut technológiánk egy optimalizált innovatív edzési folyamatot, precíziós lézervezérelt robot élezést, egy speciális vágási szöget és egy védő szénfelületet kombinál, hogy olyan kést hozzon létre, amit soha nem kell éleznie.*
  • 30 év jótállás**: Fedezze fel a korlátlan élességet, amelyet a WMF Ultimate kések 30 éves jótállása biztosít.
  • Biztonságos ujjvédelem: Speciális tartószerkezetével védi az ujjakat és megakadályozza a lecsúszást, így teljes magabiztossággal és aggodalom nélkül főzhet és készítheti el az alapanyagokat.
  • Tökéletesen kiegyensúlyozott: A szeletelés és az aprítás még soha nem volt ilyen egyszerű. A masszív kovácsolt acél alátámasztás biztosítja a kés tökéletes egyensúlyát a kézben, a kivételes kényelem és a precíz használat érdekében.
  • Ergonomikus markolat: WMF Cromargan® rozsdamentes acélból készült: 18/10 típusú és a tiszta elegancia elvének megfelelően. A markolat továbbfejlesztett ergonómiával és nagyon kényelmes fogással rendelkezik a könnyű szeleteléshez és aprításhoz.
  • Németországban készült: A német kézművesség mestersége, kézzel kovácsolt Hayingenben, Németországban, a legmagasabb minőségi szabványok szerint.

*Normális háztartási használatra, a használati utasításnak és a DIN EN ISO 8442-5 A típusú európai műszaki vizsgálati szabványnak megfelelően az él megtartására.

**Kizárások a jótállás alól: A jótállás csak a használati utasításnak megfelelő normál háztartási használatra érvényes.

ultimate-asia-keskeszlet-2-db-www.wmf.hu-1.jpg

ultimate-asia-keskeszlet-2-db-www.wmf.hu-2.jpg

ultimate-asia-keskeszlet-2-db-www.wmf.hu-3.jpg

ultimate-asia-keskeszlet-2-db-www.wmf.hu-4.jpg

ultimate-black-asia-keskeszlet-2-db-www.wmf.hu-5.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1880109992
EAN 4000530738844
Jel WMF
Szín fekete, rozsdamentes acél
Termékcsalád Ultimate Black
Darabszám a csomagban (db) 2
A csomagolás tartalma 1x Santoku kés 18,5 cm, 1x kínai szakácskés 18,5 cm
Fő anyag kovácsolt speciális acélból
Termékápolás kézi mosás
Készült Németországban
Extra garancia 30 év

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent