Érintse meg a kézműves kidolgozást.

A WMF Fusiontec egy speciális vasacél mag, amely szilárdan kötődik természetes ásványi anyagokkal, hogy elválaszthatatlan anyagot hozzon létre. Az egyedülálló, Németországban gyártott Fusiontec ötvözet egyesíti az összes létező edényanyag legjobb tulajdonságait, és élete végéig kielégíti kulináris igényeit. 30 év garancia.*

MINŐSÉGI TULAJDONSÁGOK

Forradalmi anyag.

A kutatás, a termékfejlesztés és a gyártás ambiciózus szakértői Dél-Németországban, Riedlingenben, a kézművesség iránti szenvedély, az évtizedes tapasztalatok alapján megszerzett szakértelem és az úttörő szellem mellett kifejlesztettek egy új anyagot, amely egyesíti az összes ismert edényanyag legfontosabb előnyeit. Erre egy teljesen új eljárást alkalmaznak: akár 30 természetes alapanyag, például kvarc és földpát egyesítése kb. 1300 °C-on egy speciális vas-acél maggal, úgy, hogy a Fusiontec jön létre - a legtartósabb WMF edényanyag.

Mitől olyan egyedi a WMF Fusiontec?

image.png

A WMF Fusiontecből készült edények ötvözik a réz sebességét, az öntöttvas hővisszatartását, az üveg karcállóságát, a rozsdamentes acél nem korrozív tulajdonságait és az alumínium egyenletes főzési eredményeit. Az eredmény: gyors melegítés, kiváló hőelosztás és tárolás az energia-megtakarítás érdekében főzés közben, valamint fantasztikus sütés és főzési eredmények. A rendkívül kemény felület robusztus, karc- és a kopásálló, alacsony zsírtartalmú főzést tesz lehetővé, rendkívül tartós és mosogatógépben is mosható.

Minden kulináris igényéhez. Egy életre készült.

Stílusos esztétika és szépség, amely évekig kitart - ez a Fusiontec. Az anyag kiváló tulajdonságai nemcsak a kiváló főzési eredményeket, hanem a kivételes erősséget és tartósságot is biztosítják. A WMF ezért 30 év garanciát vállal* a belső és külső felületekre.

Fusiontec - kiváló minőségű anyag amely ajánlja

/ A réz sebességét

/ Az öntöttvas hővisszatartását

/ Az üveg karcállóságát

/ A rozsdamentes acél korrózióálló tulajdonságait

/ Egységes főzési eredményeket, mint az alumínium esetében

WMF FUSIONTEC EDÉNYEK

A WMF a Fusiontec termékek széles választékát kínálja, az edényektől, serpenyőktől és gyorsforralóktól kezdve a wok serpenyőkig, tepsiig és teppanyaki tepsiig. Legyen szó gyakorlati, kísérleti vagy nemzetközi konyháról - főzéshez, pároláshoz vagy sütéshez: a termékek különböző méretben kaphatók, és mindenféle főzőlaphoz alkalmasak - beleértve az indukciót is.

WMF Fusiontec Functional edények

A WMF Fusiontec Functional edények abszolút csúcsa egy egyedülálló, csendes és funkcionális fedél, amely segítségével szűrő nélkül is könnyedén kiönthető az étel. A legkeresettebb fedél és a WMF Fusiontec anyag kombinációja magas funkcionalitást és előnyöket kínál a vásárló számára. Az edények modern és ízléses kialakítása megfelel a legmagasabb esztétikai követelményeknek, nem utolsósorban a fekete és a platina színnek köszönhetően.

05_1720_5290_100.jpg

WMF Fusiontec Compact edények

A WMF FUSIONTEC Compact termékcsalád praktikus, egymásba illeszkedő kialakítással rendelkezik, amely így értékes helyet takarít meg a konyhában.

05_1572_5290_100.jpg

WMF Fusiontec Mineral edények

A WMF Fusiontec Mineral edényeket különleges kivitel jellemzi, ásványi anyagok ihlette fémes színekkel, kiegészítve finom fémes megjelenéssel. Kivételes kialakításuknak köszönhetően az edények minden konyhában remekül mutatnak. Többféle árnyalatban kaphatók: fekete, platina, rózsaszín kvarc és sötét sárgaréz.

05_1469_5290_100.jpg

WMF Fusiontec Mineral serpenyők

A WMF Fusiontec serpenyő anyaga kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek rendkívül karcállóak és ideálisak a gyors sütéshez. A serpenyő kiváló minőségű rozsdamentes acél fogantyúval rendelkezik, hőálló szilikon tokkal a kényelmes és biztonságos kezelés érdekében.

Minden serpenyőt több lépésben, nagy figyelmet fordítva a részletekre, alaposan tesztelve és 100% -ban Németországban gyártanak. Könnyen tisztíthatók, mosogatógépben moshatók és korrózióállók. Elegáns fekete és platina színben kaphatók.

05_2067_5291_100.jpg

WMF Fusiontec Mineral Wok serpenyő

A gyors hővezető képességnek és az egyenletes hőeloszlásnak köszönhetően ez az egyedülálló anyag ideális a hagyományos kínai ételek elkészítéséhez is. Az ázsiai finomságok elkészítése hús, tenger gyümölcsei és zöldségek gyors sütésével ugyanolyan egyszerű, mint sok más ételé. A fogantyú kiváló minőségű Cromargan® rozsdamentes acélból készül. Fekete színben kapható.

05_5377_5291_100.jpg

WMF FUSIONTEC SPECIÁLIS EDÉNYEK

WMF Fusiontec Aromatic edények

Kivételes design és innovatív technológia: ez a WMF Fusiontec Aromatic sorozat. Rozsdamentes acél kondenzációs fedéllel rendelkeznek a finomabbnál finomabb ételekhez: Az Aromatic kondenzációs fedél akár 25% -kal több levet tart meg az edény belsejében, és kategóriájában a legjobb a kondenzátum egyenletes eloszlásában az ételeken. (Külső laboratóriumi vizsgálatok alapján, 2021.)

Üreges rozsdamentes acél fogantyúja csökkenti a hőátadást az edényből a fogantyúba. Sokoldalú edény, amely bármilyen kihívást képes kezelni főzés közben.

05_1535_5290_100.jpg

WMF Fusiontec Perfect Premium kuktafazék

Modern és kivételes kialakításukkal a WMF Fusiontec kuktafazekak kiegészítik a WMF nyomástartó kukták-portfolióját. Németországban készülnek számos gyártási lépésben, így érezhető a kézművesség iránti szeretet és a márka magas minőségi színvonalának minden részlete. Az egészséges, gyors, aromás, sokoldalú és energiatakarékos főzés időt takarít meg - kis és nagy háztartásokban egyaránt. A WMF Fusiontec Perfect Premium nagynyomású kuktafazék innovatív all-in-one forgatógombbal, két előre választható főzési beállítással és automatikus gőzkioldó funkcióval rendelkezik. Feltűnő fekete színben kapható, 6,5 literes térfogattal.

05_2226_5290_100.jpg

*A Fusiontec belső és külső anyagára 30 év garancia érvényes. A garancia csak a feltételek szerinti rendeltetésszerű használatra vonatkozik. A jótállási nyilatkozat terjedelmére és a megfelelő használatra vonatkozó részletesebb rendelkezéseket a termékhez mellékelt kezelési útmutatóban találja.

Olvas: A WMF Fusiontec és a Profi Resist meghódítja a sütőt.

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent