Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

A WMF Fusiontec és a Profi Resist meghódítja a sütőt.

Többféle méretű serpenyő, a hozzá illő tölgyfa tálaló alapok és az egyedi gyártású fedelek adják az alapot az új moduláris rendszerhez a WMF edénygyűjteményben. A sütőedények a WMF Fusiontec és a Profi Resist sorozat részét képezik, a tálaló állványok és fedelek mindkét sorozathoz használhatók. A sütőtálcák kiemelkedően magas ellenállóképességgel és tartóssággal rendelkeznek, hatékonyan megakadályozzák az ételek tapadását, rendkívül hőállóak és multifunkcionálisak.

image.png
WMF Fusiontec sütőedény fedővel

A gyönyörű formájú WMF Fusiontec tepsi gyors hővezető képességével, a hő egyenletes elosztására és hosszú ideig tartó megtartására képes, ennek köszönhetően könnyedén megfelel a professzionális szakácsok legigényesebb követelményeinek. A 450 °C-ig terjedő rendkívüli hőállóság (fedél nélkül) azt jelenti, hogy a főzőlapon vagy akár a grillen is használható. A fedél hőálló üvegből és első osztályú szilikonból készül, és 200 °C-ig képes ellenállni a hőnek. 30 év garancia.*
image.png
 3az1-ben WMF Fusiontec (Teppanyaki) többfunkciós tepsi

A hús, hal, zöldség és tenger gyümölcseinek elkészítésének japán módszere gyors és nagyon egyszerű módon egyre több rajongót szerez szerte a világon. A Teppanyaki tepsi 450 °C-ig hőálló, főzőlapon vagy grillen is használható. 30 év garancia.*

image.png

MODULÁRIS RENDSZER

2az1-ben sütőfedél két méretben

Üvegből és szilikonból készül, széles csúszásgátló felülettel. Alkalmas minden WMF Fusiontec és Profi Resist tepsihez. Praktikus 2az1-ben funkcióval a legjobb főzési eredményekért és légmentes tárolhatóságért. Egyszerű és kényelmes tisztítás a mosogatógépben.
 
WMF FUSIONTEC tepsi fa tálalóval két méretben

Gyakorlatilag elpusztíthatatlan, rendkívül tartós WMF Fusiontec anyagból készül, amely kiváló hővezető képességgel és hővisszatartással rendelkezik. A nem porózus, karcolásnak és kopásnak ellenálló felület könnyen tisztítható - szükség esetén mosogatógépben is mosható. A csomag tartalmaz tölgyfa tálaló állványt. M és L méretben kapható. 30 év garancia.*
 
Profi Resist tepsi három méretben

Kiváló minőségű Cromargan® rozsdamentes acélból készül, amelyet kiváló tapadásmentes felület, PermaDur egészít ki, amelyet hatékonyan méhsejt alakú, karcálló szerkezet véd. Az ergonomikus élek lehetővé teszik kesztyűben is a biztonságos kezelését. S, M és L méretben kapható. Tartós minőség, 5 év garanciával.
 
Tálaló állvány két méretben

Ideális alap a WMF Fusiontec és a Profi Resist M és L méretű tepsihez, amely elegánsan ötvözi az esztétikát és a praktikumot az asztalnál. Tartós olajozott tölgyből készült.

image.png
*A Fusiontec belső és külső anyagára 30 év garancia érvényes. A garancia csak a feltételek szerinti rendeltetésszerű használatra vonatkozik. A jótállási nyilatkozat terjedelmére és a megfelelő használatra vonatkozó részletesebb rendelkezéseket a termékhez mellékelt kezelési útmutatóban találja.