Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

De Luxe univerzális fűszerőrlő

A gyógynövények és a fűszerek leginkább frissen őrölve fejtik ki az aromájukat, amint az illóolajok felszabadulnak. Ez egyszerűen és megbízhatóan megoldható a WMF fűszerdarálókkal.

Vásároljon terméket:

Varianty produktu

Termékleírás

Őrölje a sót és a borsot fejjel lefelé: a Ceramill de Luxe fűszerdarálóban az őrlőszerkezet felül van, így nem hagy nyomokat az asztalon. Egy aromafedél védi a darálót, és lezárja az illatokat. Használat előtt egyszerűen vegye le a fedelet, tartsa fejjel lefelé a fűszerdarálót, csavarja el az üveget, és az őrölt por kiszóródik. Rozsdamentes acélból és üvegből készült, eredeti Ceramill kerámiadarálóval van ellátva, mely fokozatmentesen állítható. A WMF tízéves garanciát vállal a darálóra; korrózió- és kopásmentes. A 14 cm magas fűszerdaráló szétszedhető, az üveg része mosogatógépben mosható.

  • Anyag: üveg, rozsdamentes acél Cromargan® 18/10.
  • Tisztítás: kézi mosás.

Termékjellemzők

Termékszám 0667716040
EAN 4000530569011
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád De Luxe
Darabszám a csomagban (db) 1
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás kézi mosás
Másodlagos anyag üveg
Tervező Metz & Kindler Produktdesign
A csomagolás tartalma 1x fűszerőrlő