Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

De Luxe fűszerőrlő szett 3 db

Csak a frissen őrölt gyógynövények és fűszerek adják meg az étel teljes ízét, mivel őrlés közben felszabadítják illóolajaikat. A készlet modern és egységes kialakítása garantálja az elegáns étkezést.

Vásároljon terméket:

Varianty produktu

Termékleírás

Őrölje a sót és a borsot fejjel lefelé: a Ceramill de Luxe fűszerdarálóban az őrlőszerkezet felül van, így nem hagy nyomokat az asztalon. Egy aromafedél védi a darálót, és lezárja az illatokat. Használat előtt egyszerűen vegye le a fedelet, tartsa fejjel lefelé a fűszerdarálót, csavarja el az üveget, és az őrölt por kiszóródik. Rozsdamentes acélból és üvegből készült, eredeti Ceramill kerámiadarálóval van ellátva, mely fokozatmentesen állítható. A WMF tízéves garanciát vállal a darálóra; korrózió- és kopásmentes. A 14 cm magas fűszerdaráló szétszedhető, az üveg része mosogatógépben mosható.

  • Anyag: üveg, rozsdamentes acél Cromargan® 18/10.
  • Tisztítás: kézi mosás.

Termékjellemzők

Termékszám 0667949990
EAN 4000530577054
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád De Luxe
Darabszám a csomagban (db) 3
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás kézi mosás
Másodlagos anyag üveg
Tervező Metz & Kindler Produktdesign
A csomagolás tartalma 2x só/borsőrlő + tartalom (só, bors), 1x só/borsőrlő tartalom nélkül
Magasság (cm) 14