Yari univerzális kés 15 cm

Ez a kés valóban méltó a nevéhez. Kicsi, praktikus és sokoldalú, a konyhában sokféle vágási feladathoz ideális. Használható például saláta, gyümölcs és zöldség tisztítására és aprítására. Ha a gyümölcs vagy a zöldség kemény, az erőteljes, rövid, éles pengével könnyű munkát végezhet az almától és körtétől a sárgarépáig és a fehérrépáig. Az univerzális kés könnyedén darabolja a hagymát és a fűszernövényeket is, és képes pontosan szelni a kemény kolbászfajtákat, például a szalámit. Igazán sokoldalú és minden háztartásban kötelező!

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A Yari kések gyűjteménye az ázsiai konyha szerelmeseinek, mely kivételes élességgel és keleti dizájnnal büszkélkedik. A kések pengéi 67 rétegből készülnek kiváló minőségű japán acélból. Ez megadja számukra az egyedi megjelenést és a kivételes erőt - és hosszú távú élességet garantál. A Yari kések kiváló élességét a rendkívül hegyes 30°-os vágási szög biztosítja. A Yari kés fogantyúja kiváló minőségű pakka fából készül, és biztosítja a biztonságos fogást.
 
  • Teljes hossza 27.5 cm, a penge hossza 15 cm.
  • Anyaga: kiváló minőségű japán acél (67 réteg) a kivételes és tartós élesség érdekében - korrózióval és savakkal szemben ellenálló. Kiváló minőségű pakka fából és csiszolt fém fedélből készült fogantyú.
  • Ergonómiailag kialakított nyél, valamint a penge és a nyél tökéletesen kiegyensúlyozott a kényelmes használat érdekében.
  • Az ebben a sorozatban található késeket csak köszörűvel kell élezni.
  • Kés tisztítása: kézi mosogatás.

product_9480_0.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1884536030
EAN 4000530658692
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél, fekete
Termékcsalád Yari
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x univerzális kés 15 cm
Fő anyag kiváló minőségű japán acél (67 réteg)
Másodlagos anyag pakka fából
Termékápolás kézi mosás
Hossz (cm) 27.5

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent