Yari séf kés 20 cm

A séfkés a ranglistavezető a kések eladása terén: széles, erős pengéje simán csúszik át a halakon és húsokon, de még a legkeményebb zöldségeket is felraprítja. A séfkés még a gyógynövények darabolását és a diófélék aprítását is megkönnyíti: egyszerűen helyezze a kés hegyét a vágódeszkára, és mozgassa a pengét fel-le. És mintha ez mind nem lenne elegendő, a kés széles oldala felhasználható a hús gyengítésére, hogy biztos lehessen afelől, hogy egyenletesen sima, például egy bécsi szelethez. Nem csoda, hogy ezt a nagyon sokoldalú kést a konyha összetartójának tekintik. A WMF különféle modelleket kínál, változó pengehosszúsággal (13, 15 és 20 centiméter) és a késgyűjtemény minden jellemzőjével. Az Ön új kedvenc kése biztosan köztük van.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A Yari kések gyűjteménye az ázsiai konyha szerelmeseinek, mely kivételes élességgel és keleti dizájnnal büszkélkedik. A kések pengéi 67 rétegből készülnek kiváló minőségű japán acélból. Ez megadja számukra az egyedi megjelenést és a kivételes erőt - és hosszú távú élességet garantál. A Yari kések kiváló élességét a rendkívül hegyes 30°-os vágási szög biztosítja. A Yari kés fogantyúja kiváló minőségű pakka fából készül, és biztosítja a biztonságos fogást.
 
  • Teljes hossza 34.5 cm, a penge hossza 20 cm.
  • Anyaga: kiváló minőségű japán acél (67 réteg) a kivételes és tartós élesség érdekében - korrózióval és savakkal szemben ellenálló. Kiváló minőségű pakka fából és csiszolt fém fedélből készült fogantyú.
  • Ergonómiailag kialakított nyél, valamint a penge és a nyél tökéletesen kiegyensúlyozott a kényelmes használat érdekében.
  • Az ebben a sorozatban található késeket csak köszörűvel kell élezni.
  • Kés tisztítása: kézi mosogatás.

product_9209_0.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1884506030
EAN 4000530658685
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél, fekete
Termékcsalád Yari
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x séf kés 20 cm
Fő anyag kiváló minőségű japán acél (67 réteg)
Másodlagos anyag pakka fából
Termékápolás kézi mosás
Hossz (cm) 34.5

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent