Yari Santoku kés 16.5 cm

Ez a modell egzotikum a kések között. Eredetileg japán ételek elkészítésére szánták, és most helyet foglal a nemzetközi konyhában is. A Santoku kés ideális segítő az ázsiai ételek és a sushi készítéséhez. Szeleteli és apróra vágja a húst, halat, zöldségeket és gyógynövényeket. A Santoku késre kiváló élességén túl különleges alakja is jellemző - a penge szélesebb, mint a markolat, így ujjainak több helye van a szeleteléskor. Ezenkívül ez a kés gyakran könnyebb, mint a vele egyenértékű európai rokonai.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A Yari kések gyűjteménye az ázsiai konyha szerelmeseinek, mely kivételes élességgel és keleti dizájnnal büszkélkedik. A kések pengéi 67 rétegből készülnek kiváló minőségű japán acélból. Ez megadja számukra az egyedi megjelenést és a kivételes erőt - és hosszú távú élességet garantál. A Yari kések kiváló élességét a rendkívül hegyes 30°-os vágási szög biztosítja. A Yari kés fogantyúja kiváló minőségű pakka fából készül, és biztosítja a biztonságos fogást.
 
  • Teljes hossza 31 cm, a penge hossza 16.5 cm.
  • Anyaga: kiváló minőségű japán acél (67 réteg) a kivételes és tartós élesség érdekében - korrózióval és savakkal szemben ellenálló. Kiváló minőségű pakka fából és csiszolt fém fedélből készült fogantyú.
  • Ergonómiailag kialakított nyél, valamint a penge és a nyél tökéletesen kiegyensúlyozott a kényelmes használat érdekében.
  • Az ebben a sorozatban található késeket csak köszörűvel kell élezni.
  • Kés tisztítása: kézi mosogatás.

product_9208_0.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1884516030
EAN 4000530658739
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél, fekete
Termékcsalád Yari
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x Santoku kés 16.5 cm
Fő anyag kiváló minőségű japán acél (67 réteg)
Másodlagos anyag pakka fából
Termékápolás kézi mosás
Hossz (cm) 31

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent