Yari késkészlet 3 db

Akár amatőr, akár profi szakács, vegetáriánus vagy húsimádó, kicsi vagy nagy konyhája van, néhány késre mindig szüksége lesz. Különböző élelmiszerek előkészítéséhez különböző kések ajánlottak. Minden késkészlet különböző kés-sorozatot tartalmaz. Például a Grand Class, a Grand Gourmet és a Spitzenklasse Plus kollekció öt darabos készletei az alapvető konyhai kések teljes skáláját kínálják - zöldségkést, séf kést, univerzális kést, húsvágó kést és kenyérvágó kést - hogy tökéletesen felszerelt legyen. Három darabos készletek is rendelkezésre állnak, melyek leginkább séf kést, előkészítő kést és zöldségkést tartalmaznak - a kevésbé igényes követelményekhez igazodva. Azok, akik szeretik a színek kavalkádját, el lesznek ragadtatva a Touch sorozat fényes és színpompás készleteivel, miközben a készlet japán vagy ázsiai késeket is tartalmaz azok számára, akik valami különlegeset keresnek. Láthatja, hogy a kínálat rendkívüli. Önnek melyik készlet a legmegfelelőbb?

Termékleírás

A Yari kések gyűjteménye az ázsiai konyha szerelmeseinek, mely kivételes élességgel és keleti dizájnnal büszkélkedik. A kések pengéi 67 rétegből készülnek kiváló minőségű japán acélból. Ez megadja számukra az egyedi megjelenést és a kivételes erőt - és hosszú távú élességet garantál. A Yari kések kiváló élességét a rendkívül hegyes 30°-os vágási szög biztosítja. A Yari kés fogantyúja kiváló minőségű pakka fából készül, és biztosítja a biztonságos fogást.

  • Tartalma:  1x séf kés 20 cm, 1x többfunkció kés 15 cm, 1x univerzális kés 9 cm.
  • Anyaga: kiváló minőségű japán acél (67 réteg) a kivételes és tartós élesség érdekében - korrózióval és savakkal szemben ellenálló. Kiváló minőségű pakka fából és csiszolt fém fedélből készült fogantyú.
  • Ergonómiailag kialakított nyél, valamint a penge és a nyél tökéletesen kiegyensúlyozott a kényelmes használat érdekében.
  • Az ebben a sorozatban található késeket csak köszörűvel kell élezni.
  • Kés tisztítása: kézi mosogatás.

product_9210_0.jpg

yari-keskeszlet-3-db-www.wmf.hu-2.png

yari-keskeszlet-3-db-www.wmf.hu-3.png

yari-keskeszlet-3-db-www.wmf.hu-4.png

yari-keskeszlet-3-db-www.wmf.hu-5.png

Termékjellemzők

Termékszám 1884609990
EAN 4000530660497
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél, fekete
Termékcsalád Yari
Darabszám a csomagban (db) 3
A csomagolás tartalma 1x séf kés 20 cm, 1x többfunkció kés 15 cm, 1x univerzális kés 9 cm
Fő anyag kiváló minőségű japán acél (67 réteg)
Másodlagos anyag pakka fából
Termékápolás kézi mosás

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent