WMF Perfection vízszűrő

A WMF Perfection szűrő méltó a nevéhez és rendkívül hatékony szűrést biztosít a legtisztább kávé készítéséhez. Kezdje a kávéfőzés folyamatát ezzel a nélkülözhetetlen elemmel, hogy ízletes, ízben és aromában gazdag kávét készíthessen a kivételes szűrésnek köszönhetően, amely minden egyes használat során optimális eredményt biztosít. Ez a vízszűrő csökkenti a vízkőlerakódást és javítja a kapott ital ízét, miközben elősegíti a készülék hosszabb élettartamát.

Jelenleg nincs raktáron a HomeAndCook.hu weboldalon

Termékleírás

A WMF Perfection termékcsalád a tökéletes kávéíz titka, és egyszerű megoldásokat kínál ahhoz, hogy a kávéfőző automatája a lehető legjobbat nyújtsa Önnek. Fedezze fel a teljes terméksorozatot az egyszerű karbantartás és a kávé kompromisszumok nélküli íze érdekében - napról napra, csészéről csészére.

  • WMF Perfection vízszűrő: A kávé tökéletes íze a tökéletesen szűrt víznél kezdődik. 
  • Nagy hatékonyságú vízszűrés a WMF minőségi szabványainak megfelelően - a kulcs a tiszta és kompromisszumok nélküli íz eléréséhez minden használat során. 
  • Optimális kávéíz: A kávéfőzés megkezdésének legjobb módja a víz szűrése, így a kávé maximális ízt és aromát kap. 
  • Hosszantartó védelem: Gyors és egyszerű karbantartás, amely elősegíti a termék hosszú élettartamát és biztosítja a csúcsteljesítményt minden nap. 
  • Csökkenti a vízkőlerakódást és a legtisztább vizet eredményezi - kiváló megoldás a kemény vizet használó konyháknak és a vízkő okozta problémákra.

wmf-perfection-vizszuro-www.wmf.hu-1.jpg

wmf-perfection-vizszuro-www.wmf.hu-2.jpg

wmf-perfection-vizszuro-www.wmf.hu-3.jpg

Termékjellemzők

Termékszám XW133000
EAN 3016661171116
Jel WMF
Termékcsalád WMF Perfection
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x vízszűrő

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent