WMF Perfection tisztító és ápoló készlet 2

A WMF Perfection tisztító készlet méltó a nevéhez, kivételes ápolást és karbantartást biztosít automata kávéfőzője számára. Fedezze fel a legtisztább ízt, az optimális kávéfőzést, a termék hosszabb élettartamához szükséges teljes készlettel: vízszűrő, 8 tisztítótabletta, 2 zacskó vízkőmentesítő készítmény, tesztcsík a vízkeménység mérésére, tisztítókefe a tejadagoló cső tisztításához és tisztítókendő a készülék külsejének tisztításához.

Termékleírás

A WMF Perfection termékcsalád a tökéletes kávéíz titka, és egyszerű megoldásokat kínál ahhoz, hogy a kávéfőző automatája a lehető legjobbat nyújtsa Önnek. Fedezze fel a teljes terméksorozatot az egyszerű karbantartás és a kávé kompromisszumok nélküli íze érdekében - napról napra, csészéről csészére.

  • WMF Perfection tisztító szett: Kivételes tisztítás és ápolás automata kávéfőzője számára. 
  • Teljes készlet a termék könnyű karbantartása és hosszú élettartama érdekében: vízszűrő, 8 tisztítótabletta, 2 zacskó vízkőmentesítő készítmény, tesztcsík a vízkeménység mérésére, tisztítókefe a tejadagoló cső tisztításához és tisztítókendő. 
  • A kiváló minőségű vízkőmentesítő készlet biztosítja, hogy automata kávéfőzője kivételes eredményeket érjen el, és nap mint nap tökéletes ízű kávét készítsen. 
  • A rendkívül hatékony tisztító tabletták eltávolítják a kávéőrleményt és a zsírt, amelyek felhalmozódhatnak a gép belsejében. 
  • Hosszantartó védelem: Gyors és egyszerű karbantartás, amely elősegíti a termék hosszú élettartamát és biztosítja a csúcsteljesítményt minden nap. 
  • A vízkőmentesítő készlet megvédi a gép belső alkatrészeit, és a fűtési rendszert kiváló állapotban tartja.

Termékjellemzők

Termékszám XW135000
EAN 3616360550535
Jel WMF
Termékcsalád WMF Perfection
Darabszám a csomagban (db) 7
A csomagolás tartalma 1x vízszűrő, 1x tisztítótabletta (8 db), 2x zacskó vízkőmentesítő készítmény, 1x tesztcsík a vízkeménység mérésére, 1x tisztítókefe, 1x tisztítókendő

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent