WMF Perfection 880L teljesen automata kávégép

A WMF-nél szenvedélyesen törekszünk arra, hogy a tökéletességet elérhető közelségbe hozzuk - a legapróbb részletekig egyszerű testreszabhatósággal. A WMF automata kávéfőző hűen követi ezt a filozófiát, és minden nap, minden csészében tökéletes, az Ön ízlésére szabott eredményt kínál. Rendkívül intuitív érintőképernyő a kávé élvezetének érdekében, amelynek a kezelése ennél egyszerűbb már nem is lehetne. A WMF DOUBLE-THERMOBLOCK TECHNOLÓGIA intenzív és aromás eredményeket biztosít minden alkalommal, tökéletes felszolgálási hőmérséklet mellett. Válasszon 18 előre beállított ital közül, és készítse el a tökéletes csésze italt a személyre szabható beállításokkal és profilokkal, amelyeket az egyszerű és intuitív érintőképernyő segítségével könnyen elmenthet későbbi használatra. Az összes kedvenc itala csupán egy karnyújtásra: cappuccino, latte macchiato, americano és még sok más. A számos beépített intelligens funkciónak köszönhetően, beleértve a két öntisztító programot, a tökéletes tejhab készítést és még sok mást, felfedezheti a barista stílusú otthoni kávéfőzés páratlan élvezetét.

Termékleírás

A kávéfogyasztás élménye minden érzékszervének

Testre szabhatja és elmentheti az ideális paramétereket a kávé, az eszpresszó alapú italok és a tejes kávéitalok elkészítéséhez - minden szempontot tökéletesen az ízlésére szabva, a kávé élvezetének új dimenziója érdekében.

Intuitív kezelés

A fejlett technológia teljes körű vezérlést biztosít a rendkívül intuitív, könnyen kezelhető érintőképernyő segítségével.

Kiemelkedő kávéminőség

Intenzív kávéíz és aroma a WMF DOUBLE-THERMOBLOCK TECHNOLÓGIÁNAK és az 5 fokozatú rozsdamentes acél kúpos őrlőnek köszönhetően a tökéletes és egyenletes őrlésért minden használat során.

Kiváló tejhab

Tökéletes hab a krémes cappuccinókhoz, macchiatókhoz és sok más italhoz, optimális állaggal és a tej kivételesen gazdag habosításával - még szója- és diótejhez is - professzionális minőségben.

Praktikus elölnézeti használat

Az okos dizájn magában foglal egy víztartályt és egy kávézacc-tartót, amelyek könnyen hozzáférhetők a gép elejéről, így a kávé elkészítése minden használat során egyszerű és közvetlen.

Erőlködésmentes tisztítás

A tartós teljesítmény, a kivételes higiénia és az optimális praktikum érdekében a tisztítás az öntisztító gőzegységnek, az öntisztító tejadagoló rendszernek és a levehető, mosogatógépben mosható alkatrészeknek köszönhetően könnyedén elvégezhető.

Egyedi italkínálat

Válasszon 18 előre beállított ital közül: Doppio/dupla eszpresszó, americano, reggeli kávé, cappuccino, latte macchiato, café latte, cafe au lait, espresso macchiato, felvert tej, fekete tea és még sok más.

Kifinomult dizájn

WMF CROMARGAN® prémium minőségű anyag: 18/10 minőségjelű rozsdamentes acél felület lenyűgöző fekete színű részletekkel - elegánsan kidolgozott, ujjlenyomat-álló felülettel - egy modern készülékért, amelyet mindenki csodálni fog.

Lélegzetelállítóan kellemes aroma

Tökéletes eredmény, ízletes eszpresszó és tejhabosítás egyszerűen - optimalizált főzési eljárással, amely csészéről csészére biztosítja a teljes ízt.

Harmonikus hang

A kellemes őrlési és főzési hangerő kiegészíti a tökéletes kávéfőzési élményt a beépített hangtompító funkcióknak köszönhetően, a lágyabb hangminőség érdekében.

Tökéletes személyre szabhatóság

A 18 előre beállított lehetőségnek és 16 állítható profilnak, valamint a testreszabási beállítások széles skálájának köszönhetően.

Termékjellemzők

Termékszám CP856D15
EAN 3016661165931
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél, fekete
Termékcsalád WMF Perfection
Szélesség (cm) 28.5
Magasság (cm) 39.5
Hossz (cm) 48.0
Kapacitás (g) 250 g (kávészem tartály)
Kapacitás (l) 2 l (víztartály)
Nettó súly (kg) 14.2
Bruttó súly (kg) 17
Készült Franciaország
A csomagolás tartalma 1x kávégép, 1x üveg kanna, 1x kezdőkészlet (2 tisztítótabletta, 1 zacskó vízkőmentesítő készítmény, őrölt kávé kanál, tisztítókefe, 2 tesztcsík a vízkeménység mérésére)

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent