Obrázek není k dispozici

WMF Master vízforraló

Élvezze a nyugtató teát vagy gyógyteákat és más forró italokat a WMF MASTER duplafalú vízforralónak köszönhetően. Biztonságos, duplafalú szerkezete és az érintésre hideg üvegfedele megvédi Önt a keze megégetésétől, míg a forraló belsejében a víz tovább meleg marad. Ez az elegáns vízforraló a legkiválóbb anyagokból készült, a legapróbb részletekig megtervezett, kifinomult dizájnnal.

Termékleírás

  • Hűvös érintési felület: A duplafalú kialakítás védi Önt, mivel a felület hűvös marad, a vízforraló belsejében lévő víz pedig tovább marad meleg, míg a sima üvegfedél kiválóan szigeteli a vízforraló tetejét.
  • Prémium minőségű rozsdamentes acélból készült elegáns vízforraló, matt szürke, kő hatású kivitelben, LED-es fénycsíkkal.
  • Energetikai hatékonyság: A vízforraló természetes szigetelése hosszabb ideig forrón tartja a vizet anélkül, hogy további energiára lenne szükség, és a hőmérséklet-fenntartó funkció bekapcsoláskor kevesebb energiát használ.
  • A dupla falú szerkezet biztosítja, hogy a külső héj hűvös maradjon, miközben a forralóban lévő vizet tovább melegen tartja.
  • A belsejében nincs műanyag: A teljes rozsdamentes acél belső köpeny, beleértve a vízkőszűrőt is, biztonságos forralást biztosít a víz ízének a megváltoztatása nélkül és nem tartalmaz mikroműanyag-részecskéket.
  • Pontos beállítás: 5 hőmérséklet-fokozat állítható be rajta egy könnyen kezelhető forgatógomb segítségével 40°C és 100°C között, és számos használatot tesz lehetővé.
  • Ergonomikus kialakítás és intuitív használat: Még a legapróbb részletek is a lehető legjobb használatot szolgálják, a teljesen fémből készült markolattól és a forgatógombtól kezdve az egykezes nyitási rendszerig és az intuitív kezelőszervekig bezárólag.
  • Prémium minőségű anyagok: Az elegáns dizájn rozsdamentes acél burkolatot és matt szürke kő hatású megjelenést, fém nyomógombot, üvegfedelet, LED-es érintőképernyőt és LED-es fénycsíkot tartalmaz.
  • Egyszerű tisztítás: Kétfokozatú fedélnyitó rendszer, hogy a gőz a fogantyún lecsapódó kondenzáció nélkül távozzon, és a könnyű tisztítás érdekében.
  • Gond nélküli használat: Biztonságos melegítés a víz nélküli használat elleni védelemnek, a forrás közbeni automatikus kikapcsolásnak és a zárófedélnek köszönhetően.

Termékjellemzők

Termékszám 0413330041
EAN 4211129227308
Jel WMF
Szín sötétszürke
Termékcsalád WMF Master
Fő anyag rozsdamentes acél
Energiafogyasztás 220-240 V~, 50-60 Hz, 2400 watt

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent