Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

WMF ICONIC lábas Ø 18 cm

A WMF Iconic termékcsaládja az ikonikus dizájnt kiváló anyagokkal és kompromisszumok nélküli funkciókkal ötvözi. A finom és elegáns kialakítás tökéletesen mutat minden konyhában, bármely tűzhelyen vagy az asztalnál történő tálaláskor, és harmonikusan illeszkedik minden környezetbe. Az edények és a fedelek Cromargan® rozsdamentes acélból készülnek, matt felületű kivitelben, amely éppoly tartós, mint amilyen elegáns. Minden edény hőcsökkentő fogantyúval, a folyadékok mérését segítő praktikus belső skálával, a cseppmentes kiöntést segítő széles kiöntőperemmel, és bármilyen főzőlapon használható, energiatakarékos főzést biztosító, szabadalmaztatott TransTherm® univerzális aljjal rendelkezik. A fedeleken a gőzkibocsátás szabályozásához rejtett nyílás található. A kényelmes tisztítás érdekében az edények és fedelek egyaránt mosogathatók mosogatógépben.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

LENYŰGÖZŐ DESIGN ÉS KIVÁLÓ MINŐSÉG

Az Iconic termékcsalád az ikonikus formatervezést kiváló anyagokkal és kompromisszumok nélküli funkcionalitással ötvözi, így csúcsminőségű főzőedényeket hoz létre.

HŐCSÖKKENTŐ FOGANTYÚK

Annak érdekében, hogy a főzés kellemes élménnyé váljon, a jellegzetes üreges fogantyúk csökkentik a hőt a fogantyúkban, így azok a főzőlapon való használat során nem forrósodnak fel.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ROZSDAMENTES ACÉLBÓL KÉSZÜLT FEDÉL

Az Iconic termékcsalád edényei nemcsak első látásra tesznek jó benyomást, hanem a későbbiekben is: a kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült lapos fedél rejtett gőzelvezető nyílással rendelkezik, amely biztosítja, hogy a fedél főzés közben szilárdan üljön az edényen.

PRAKTIKUS BELSŐ SKÁLA

A praktikus belső skála pontos mérést tesz lehetővé.

TRANSTHERM® UNIVERZÁLIS ALJ

A beépített TransTherm® univerzális alj az optimális hőeloszlásnak és hőmegtartásnak köszönhetően energiatakarékos főzést tesz lehetővé. Az aljat a gyártás során meggörbítik, így kissé befelé fordul, hogy a nagy hőmérsékletkülönbségeknél ne deformálódjon. Így energiaveszteség nélkül biztosított a stabilitása.

TARTÓS ÉS ROBUSZTUS ANYAG

Az Iconic termékcsalád edényei matt Cromargan® rozsdamentes acélból készülnek. Ez a kiváló minőségű anyag használata és tisztítása során a legjobb tulajdonságokkal rendelkezik: szagtalan, semleges ízű, ellenáll az élelmiszersavaknak, akárcsak a karcolásoknak és az ütéseknek. Így intenzív használat esetében is tartós marad.

Termékjellemzők

Termékszám 0738186030
EAN 4000530732903
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád WMF ICONIC
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x lábas fedéllel Ø 18 cm
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Indukciós kompatibilis Megfelelő indukciós
A tűzhely típusa Alkalmas kerámia-, gáz-, elektromos és indukciós tűzhelyekhez
Hőállóság 250 °C-ig hőálló
Termékápolás mosogatógépben mosható
Átmérő (cm) 18