Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Wagenfeld só- és borsszóró

A só- és borsszórók minden étkezőasztal kellékei. A WMF praktikus és gyönyörű asztali kiegészítők széles választékát kínálja különféle kivitelben - a klasszikus Wagenfeldtől az egyszerű formákig, általában két darabból álló készletként. Például a Two-in-One Set csiszolt Cromargan®: 18/10 rozsdamentes acélból készült só- és borsszórója úgy néz ki, mint két ceruza egy elegáns fadarabban. A Point sószóró tölcsér alakú teteje üvegből és műanyagból készült, pontosan adagolja a sómennyiséget - praktikus, nemcsak a reggeli tojáshoz.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

Wilhelm Wagenfeld a modern ipari formatervezés úttörője. Már 1954-ben só- és borsszórókat, egymásba rakható tojáspoharakat és vajtartót készített a WMF számára - és a WMF mindezt újból létrehozta az új generáció számára. A kialakítás klasszikus, de modern és lenyűgöző funkcionalitással bír.
 
  • Az üvegtartály alakja stabilitást biztosít, és a szűkítésnek köszönhetően a só és a bors friss marad. A nagy nyílás megkönnyíti a töltést. A kupak nyomással könnyen eltávolítható és visszahelyezhető.
  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 660079990
EAN 4000530457646
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Magasság (cm) 4.5
Termékcsalád Wagenfeld
Darabszám a csomagban (db) 3
A csomagolás tartalma 2x só / borsszóró, 1x lemez
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Hossz (cm) 17
Átmérő (cm) 4.6
Tervező Wilhelm Wagenfeld
Design díj Langlebigkeitssiegel LGA Stuttgart 1996