Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Vino fóliavágó

Néhány borosüveg keskeny szalaggal rendelkezik, amely kinyitja a fólia kupakját. De a szalag nem mindig működik úgy, ahogy kellene. Ezzel szemben a WMF fóliavágó mindig megbízhatóan és gyorsan működik. Egyszerűen húzza át a vágót a szűk helyen és nyomja meg - a kis penge kiemelkedik. Ezután forgassa a fóliavágót 360°-kal, amíg a fólia elválik, és további nehézségek nélkül letekerheti az üvegről.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A WMF Vino kollekció professzionális kiegészítőket kínál a bor szerelmeseinek: alátét, cseppfogó gyűrű és borpumpa - ez mind csak néhány a gyönyörű és praktikus dolgok közül, amelyek a borok élvezetét még tökéletesebbé teszik. A kiváló minőségű Cromargan® csiszolt, ezüstözött felületei kiegészülnek a funkcionalitással, így a koromfekete fogantyúk, dugók vagy borzárók elegáns és modern megjelenést kapnak. A borrajongók imádni fogják a Vino kollekciót, mert ez növeli a finom borok felszolgálásának örömét.

  • Anyag: öntött fém.

Termékjellemzők

Termékszám 658337920
EAN 4000530485991
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Vino
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x fóliavágó
Fő anyag öntött fém
Tervező Wolf Udo Wagner
Átmérő (cm) 6.5