Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Vino bor/pezsgő dugóhúzó

Sokféle bor létezik, éppúgy, ahogy sokféle borosüveg és üvegnyak is. A WMF bor/prosecco dugóhúzót úgy tervezték, hogy minden palackot nehézség nélkül kinyisson. Rugalmas műanyag burkolata van, amely minden üveghez illeszkedik. Ezenkívül az ezüstös polírozott Cromargan® felület elegáns látványt kölcsönöz neki.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A WMF Vino kollekció professzionális kiegészítőket kínál a bor szerelmeseinek: alátét, cseppfogó gyűrű és borpumpa - ez mind csak néhány a gyönyörű és praktikus dolgok közül, amelyek a borok élvezetét még tökéletesebbé teszik. A kiváló minőségű Cromargan® csiszolt, ezüstözött felületei kiegészülnek a funkcionalitással, így a koromfekete fogantyúk, dugók vagy borzárók elegáns és modern megjelenést kapnak. A borrajongók imádni fogják a Vino kollekciót, mert ez növeli a finom borok felszolgálásának örömét.

  • Anyag: krómozott öntött fém.

Termékjellemzők

Termékszám 658257920
EAN 4000530475022
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Vino
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x dugóhúzó
Fő anyag fémöntvény
Hossz (cm) 16
Tervező Wolf Udo Wagner
Design díj Good Design The Chicago Athenaeum 2001