A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Trend fűszerőrlő

A gyógynövények és a fűszerek leginkább frissen őrölve fejtik ki az aromájukat, amint az illóolajok felszabadulnak. Ez egyszerűen és megbízhatóan megoldható a WMF fűszerdarálókkal.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A fűszereket frissen kell őrölni teljes aromájuk megtartásának érdekében, mivel az őrlés során szabadulnak fel illékony olajaik. A WMF kifejlesztette a Ceramill fűszerdarálókat, amelyek hosszú élettartamú kerámiadarálóval vannak felszerelve. Az őrlés fokát fokozatmentesen beállíthatjuk, hogy a fűszer elérje a kívánt állagot. A fűszerőrlőknek üvegtartályuk van, amely lehetővé teszi a tartalom szintjének egy pillanat alatt történő ellenőrzését. A tartály könnyen feltölthető és mosogatógépben mosható. Az összes fűszerdarálóban az őrlőszerkezet felül van, ezért nem hagy nyomot az étkezőasztalon. Ezenkívül az aromafedél védi az őrlőszerkezetet és megőrzi a fűszerek friss aromáját.

  • Anyag: üveg, műanyag.
  • Tisztítás: kézi mosás.

Termékjellemzők

Termékszám 0647906630
EAN 4000530577047
Jel WMF
Szín fekete
Magasság (cm) 14
Termékcsalád Ceramill Trend
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x fűszerőrlő
Fő anyag műanyag
Termékápolás kézi mosás
Másodlagos anyag üveg
Átmérő (cm) 6
Tervező Metz & Kindler Produktdesign
Extra garancia 10 év