Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Teaszűrő csészébe

A szita nagy kapacitással rendelkezik, így a tealevelek a főzés során szabadon lebeghetnek vízben, és teljes mértékben felszabadul az íz és az aroma. Felszolgálás előtt egyszerűen vegye ki a szitát a csészéből.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A WMF Gourmet sokoldalú konyhai eszközgyűjtemény. Az elegáns termékcsaládban szereplő termékek fontos eszközök, melyeket hozzáadhat konyhai felszereléséhez. Ha szüksége lenne blansírozó betétre, tojásvágóra, hámozóra vagy fokhagymaprésre, a Gourmet rendelkezik a megfelelő konyhai eszközzel, amely a már bizonyított WMF minőségben, Cromargan®-ból, üvegből vagy kiváló minőségű szintetikus anyagból készült.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 634436040
EAN 4000530588883
Jel WMF
A csomagolás tartalma 1x teaszűrő csészébe
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Gourmet
Darabszám a csomagban (db) 1
Magasság (cm) 5,5
Átmérő (cm) 10
Termékápolás mosogatógépben
Fő anyag Cromargan®