Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Taverno salátás készlet, kisméretű

Ezzel az egyszerű és elegáns salátakészlettel, amely üvegtálból és saláta evőeszközökből áll, újra és újra szeretné majd elkészíteni és felszolgálni a salátát. A készlet univerzális, más ételekhez, például tésztához is használható, és két méretben kapható.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

Ez ám a saláta! Nemcsak egészséges, hanem extra stílusos is. A WMF Taverno sorozattal a zöldségek megkapják az általuk megérdemelt edényeiket. Az elegáns, átlátszó üvegtálnak köszönhetően a közönséges saláta is tökéletes, amelyet például ropogós paprika, lédús paradicsom és friss jégsaláta egészít ki. A tál természetesen hosszú távú használatra tervezett, szagtalan és ízsemleges. A mindennapi használatra alkalmas tálat Cromargan® rozsdamentes acélból készült nemes, csiszolt evőeszközök egészítik ki. A Taverno szett kétféle méretben kapható, időtálló kialakításával tökéletesen kiegészíti mindenféle konyhai felszerelést.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló. Üvegtál.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 917622600
EAN 4000530696366
Jel WMF
Termékcsalád Taverno
Darabszám a csomagban (db) 2
A csomagolás tartalma 1x üvegtál Ø 23.5 cm, 2x saláta szerver 25 cm
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Másodlagos anyag üveg
Hossz (cm) 25