A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Taverno salátás készlet, nagyméretű 3 db

Ezzel az egyszerű és elegáns salátakészlettel, amely üvegtálból és saláta evőeszközökből áll, újra és újra szeretné majd elkészíteni és felszolgálni a salátát. A készlet univerzális, más ételekhez, például tésztához is használható, és két méretben kapható.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

Ez ám a saláta! Nemcsak egészséges, hanem extra stílusos is. A WMF Taverno sorozattal a zöldségek megkapják az általuk megérdemelt edényeiket. Az elegáns, átlátszó üvegtálnak köszönhetően a közönséges saláta is tökéletes, amelyet például ropogós paprika, lédús paradicsom és friss jégsaláta egészít ki. A tál természetesen hosszú távú használatra tervezett, szagtalan és ízsemleges. A mindennapi használatra alkalmas tálat Cromargan® rozsdamentes acélból készült nemes, csiszolt evőeszközök egészítik ki. A Taverno szett kétféle méretben kapható, időtálló kialakításával tökéletesen kiegészíti mindenféle konyhai felszerelést.

  • Anyag: üveg, rozsdamentes acél Cromargan® 18/10.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 917642600
EAN 4000530696373
Jel WMF
Termékcsalád Taverno
Darabszám a csomagban (db) 2
A csomagolás tartalma 1x üvegtál Ø 30 cm, 1x saláta evőeszköz 30 cm
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Másodlagos anyag üveg
Hossz (cm) 30