A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Function 4 nyeles lábas üvegfedővel Ø 16 cm

A casserole szó a latin terminusból származik a kanálról - mint ilyen, a praktikus potot a szárral például a gulyáspisztolyhoz használták. A kis ételek, a tej és a levesek kellemesen melegíthetők fel. Ő is praktikus krémek és pudingok számára. Míg az egyik keze tartja a szárat - az üreges fogantyú nem melegszik fel a főzés során - a másik a habverőt tartja a potban. Egy serpenyőben csökkentse a mártásokat alacsony lángon, amit végül adagolnak a kiöntő peremén és csepegtetnek a lemezeken. Ha valami elkezd égni, könnyen eltávolítható a padlóból származó maradék, köszönhetően a kiváló minőségű rozsdamentes acél- vagy silargan anyagnak. Természetesen a mosogatógépben a WMF-ből származó raklapok megengedettek, minden sütőhöz alkalmasak, beleértve az indukciót is. A fazekak hagymás vagy egyenes fazékfalúak, fedéllel és anélkül, 10–24 cm átmérőjűek.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A konyhai eszközöket a NOA Aachen tervezőirodával közösen hozták létre, mert a potfedél az iPod MP3 lejátszó az Apple Pate-tól állt. Rozsdamentes acélból és szilikonból készült, a fedél négy különböző funkcióval rendelkezik - az iPod kerékpárja alapján. Gyakorlati, mert a pozíciótól függően a folyadékok teljesen vagy szabályozott módon önthetőek a zárt fedéllel: a forrásban lévő víz a nagy szitanyílásokon keresztül távozik, a tészta a potban marad. Ugyanez működik a rizs kis képernyőnyílásaival. A zárt helyzet alacsony vízforralásra és a nyitott folyadékok teljes kiürítésére alkalmas. A piros gyűrű a fedélen valódi szemet gyönyörködtető. Hőálló szilikonból készül, mindig szilárdan a potban van. Fontos: Az üreges fogantyúk nem melegíthetők a főzés során, ezért a tartók feleslegesek. A cserepek belső mérleggel rendelkeznek a folyadékok egyszerű adagolásához, és elpusztíthatatlan Cromargan®-ból állnak. A TransTherm® Allherdboden indukcióra is alkalmas, gyorsan és közvetlenül a tűzhelyről biztosítja a hőt, és hosszú hőt tárol. A sorozat különböző edényeket tartalmaz, a serpenyőtől a csappantyú betétéig a rakottól.

Termékjellemzők

Termékszám 763166380
EAN 4000530605900
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Magasság (cm) 7.5
Termékcsalád 4. funkció
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x-es serpenyő fedéllel Ø 16 cm
Fő anyag Cromargan® rozsdamentes acél 18/10
Indukciós kompatibilis Megfelelő indukciós
A tűzhely típusa Alkalmas kerámia-, gáz-, elektromos és indukciós tűzhelyekhez
Hőállóság 250 ° C-ig hőálló, fedél nélkül vagy 180 ° C fedéllel
Termékápolás mosogatógépben
Másodlagos anyag üveg
Készült Gyártott Németországban
Hőmérséklet-ellenállás ovenproof
Átmérő (cm) 16
Lemez átmérő (cm) 14.5
Kapacitás (l) 1.4
Tervező NOA design
Design díj iF Hannover 2009 iF design díj | Design Plus Messe Frankfurt 2009 | Red dot Award Design Center NRW 2008 | A DP3D 2008 jelölése
Vizsgálati díj Konyha 2010-es innováció