Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Ranch steak evőeszköz készlet 12 db

Ideális készlet azok számára, akik mindennél jobban szeretik a steaket. A steak evőeszközök tartalmaznak egy fogazott kést rendkívül éles pengével, speciális rozsdamentes acélból. Átvágja a ropogós kérget és átmegy egy vastag szelet steaken is, mint a vajon. A villáknak rendkívül hosszú hegyei vannak egy nagy darab hús felszúrására. Lehet sült burgonyát vagy zöldséget vágni a külső szélével. A WMF steak evőeszközök két kollekcióban kaphatók: A Nuova kések és villák Cromargan® rozsdamentes acélból készülnek, és mosogatógépben is moshatók. A Ranch sorozat kései és villái Cromargan® rozsdamentes acél és tölgyfa fogantyúk kombinációjából készülnek. Ezek a speciális evőeszközök 6 vagy 12 darabos készletben kaphatók.

Vásároljon terméket:

Varianty produktu

Termékleírás

  • Ergonómikusan kialakított markolat, valamint tökéletesen kiegyensúlyozott nyél- és pengesúly a kényelmes kezelésért. 
  • Anyag: a kovácsoltvas penge speciális rozsdamentes acélból, hosszú távú tökéletes élességet biztosít. Szegecselt tölgyfa nyél.
  • Tisztítás: kézi mosás.

Termékjellemzők

Termékszám 1280636046
EAN 4000530666017
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Ranch
Darabszám a csomagban (db) 12
A csomagolás tartalma 6x steak villa, 6x steak kés
Termékápolás kézi mosás
Másodlagos anyag tölgy
Hossz (cm) 24 | 21
Tervező Köhler & Wilms
Fő anyag speciális rozsdamentes acélból