Spitzenklasse Plus húsvágó kés és húsvilla készlet 2 db

Függetlenül attól, hogy marha, csirke vagy bárány, akár nyers, főtt vagy sült - ezzel a húskéssel tetszőlegesen vághat vagy darabolhat. A késnek kissé ívelt, hegyes pengéje van, amely 20 cm hosszú. Ez a hosszúság optimális nagyobb sültek adagolására. A legjobb benne az, hogy egyenesen és pontosan vág anélkül, hogy a hús elveszítené lédússágát. A WMF húskéseket precízen élezték, ez nemcsak a rendkívüli élességet, hanem a hosszú élettartamot is biztosítja. A húsvilla hasznos konyhai eszköz mindenkinek, aki szeret főzni vagy nagy mennyiségű húst sütni. A húsvillákat hosszú, vékony hegyek jellemzik, amelyek célja a húsba történő könnyű behatolás a lé elvesztése nélkül. A villák így felhasználhatók a hús könnyed forgatására vagy mozgatására a serpenyőben, vagy annak ellenőrzésére, hogy a hús megfelelően átsült-e.

Jelenleg nincs raktáron a HomeAndCook.hu weboldalon

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

Rendkívül éles pengék, a kés nyele belesimul használója kezébe, és verhetetlen, széles késválaszték: a Spitzenklasse Plus egy klasszikus kollekció a WMF kések között. Ez a friss, új kivitelezés a nyél lekerekített éleivel rendelkezik, a még jobb fogás érdekében. A penge és a nyél közötti sima átmenet, a megfelelő egyensúlyt létrehozó kovácsolt nyéltartó és a Performance Cut penge garantálja a tiszta, biztonságos és megbízható vágást. A kollekcióban a kések kínálata rendkívül változatos, minden szakácsnak és alapanyagnak megfelelő: a klasszikusoktól, mint például a séf kések, az univerzális kések és a különféle pengehosszúságú zöldségkések, a különféle típusú kínai séf késeken és bárdokon át, a Santoku és steak késekig. Az étel elkészítése még soha nem volt ilyen szórakoztató!

  • A kés teljes hossza 32.5 cm, penge hossza 20 cm.
  • Anyag: kovácsolt penge speciális rozsdamentes acélból. Kiváló minőségű műanyagból készült markolat.
  • Performance Cut technológia: Ezen egyedülálló eljárás során a pengéket pontosan szabályozott hőkezelésnek vetjük alá, amely optimalizálja az acélpenge belső szerkezetét. Ezután minden egyes pengét lézerrel mérünk, hogy meghatározzuk a tökéletes élezési szöget, majd egy robot segítségével az anyag élezésre kerül, hogy eddig nem tapasztalt élességet érjünk el, a tökéletes szögben. Ez a WMF Performance Cut - a kiváló, tartós élességért.
  • Ergonómikusan kialakított markolat és tökéletesen kiegyensúlyozott penge a kényelmes használatért.
  • Tisztítása: kézi mosás.

spitzenklasse-plus-husvago-kes-20-cm-copy-www.wmf.hu-1.jpg

spitzenklasse-plus-husvago-kes-20-cm-copy-www.wmf.hu-2.jpg

spitzenklasse-plus-husvago-kes-20-cm-copy-www.wmf.hu-3.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1882179992
EAN 4000530738486
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél, fekete
Termékcsalád Spitzenklasse Plus
Darabszám a csomagban (db) 2
Fő anyag kovácsolt penge speciális rozsdamentes acélból
Termékápolás kézi mosás
Másodlagos anyag műanyag
A csomagolás tartalma 1x húsvágó kés 20 cm, 1x húsvilla

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent