Spitzenklasse Plus fenőacél 23 cm

Akár amatőr, akár profi szakács, az élezőacél minden konyhában kötelező. Megfelelő és rendszeres használat esetén meghosszabbítja a kés élettartamát. A késélezőktől eltérően, az élezőacélokat főleg enyhén tompa késeken használják. A kulcs az élezőacél helyes használatához a felületében rejlik. A sima élezőacél kiigazítja az kissé ívelt pengéket, míg a durva acél élezi a késeket, oly módon, hogy egy keveset eltávolít a pengéből, amikor az átcsúszik az élező acélon, majd kiigazítja azt. Tipp: használjon élezőkövet a rendkívül kemény pengéjű kések élezéséhez, pl. a japán késekhez. Az ilyen késeknél nem szabad élezőacélt használni, mivel a pengék speciális edzési folyamaton mentek keresztül.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

Rendkívül éles pengék, a kés nyele belesimul használója kezébe, és verhetetlen, széles késválaszték: a Spitzenklasse Plus egy klasszikus kollekció a WMF kések között. Ez a friss, új kivitelezés a nyél lekerekített éleivel rendelkezik, a még jobb fogás érdekében. A penge és a nyél közötti sima átmenet, a megfelelő egyensúlyt létrehozó kovácsolt nyéltartó és a Performance Cut penge garantálja a tiszta, biztonságos és megbízható vágást. A kollekcióban a kések kínálata rendkívül változatos, minden szakácsnak és alapanyagnak megfelelő: a klasszikusoktól, mint például a séf kések, az univerzális kések és a különféle pengehosszúságú zöldségkések, a különféle típusú kínai séf késeken és bárdokon át, a Santoku és steak késekig. Az étel elkészítése még soha nem volt ilyen szórakoztató!

  • Hasznos tipp: a kés élét tartsa éles szögben (kb. 20 °) a fenőacélhoz és váltakozva húzza a kés mindkét oldalát az acélon azonos nyomással. Az élezés egyszerű leírása megtalálható a csomagoláson.
  • Teljes hossza 36 cm, penge hossza 23 cm.
  • Anyag: kiváló minőségű műanyagból készült markolat.
  • Németországban készült.

18_9594_6030_100.jpg

Performance_Cut_300.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1895946030
EAN 4000530504173
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél, fekete
Szélesség (cm) 36
Termékcsalád Spitzenklasse Plus
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x fenőacél
Fő anyag kovácsolt speciális rozsdamentes acélból
A pengék hossza 23
Termékápolás kézi mosás
Másodlagos anyag műanyag
Készült Németországban
Hossz (cm) 36

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent