Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Spirál alakú nyárs karaffához 2 db

Az italok stílusos szervírozása nagyon egyszerű a gyümölcsnyársak segítségével, amelyek a Basic kollekció részét képezik. A két különböző hosszúságnak köszönhetően minden WMF kancsóhoz alkalmasak.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A Basic kollekcióban olyan vizeskancsók találhatók, amelyek praktikus CloseUp dugókkal rendelkeznek a Köhler & Wilms formatervező irodától. A billenő mechanizmus automatikusan kinyílik és bezáródik öntéskor, és az integrált szűrő visszatartja a jégkockákat és a gyümölcsdarabokat. Az üvegkancsók a hozzá illő poharakkal három különböző, 0,75–1,5 literes méretben kaphatók, fogantyúval vagy anélkül, finoman csiszolt Cromargan® 18/10 rozsdamentes acélból. Az összes kancsó mosogatógépben tisztítható, és bármilyen standard hűtőszekrény italtartójába beilleszthető. Azok, akik az asztalnál a vizet le szeretnék hűteni, a kancsókat hűtőgyűrűkbe tehetik, amelyeket a WMF kifejezetten a Basic kollekcióhoz tervezett.

  • Anyag: szilikon, rozsdamentes acél Cromargan® 18/10.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 618086040
EAN 4000530688231
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Basic
Darabszám a csomagban (db) 2
A csomagolás tartalma 2x spirál alakú nyárs karaffához
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Hossz (cm) 17.6 | 23.6
Tervező Köhler & Wilms