Sajtdaráló

Semmi sem hasonlítható össze a frissen reszelt keménysajt - parmezán, pecorino vagy érett gouda - intenzív ízével és aromájával, ez az egyik legfinomabb feltétet tésztákhoz, salátákhoz, carpacciohoz, sütőben sült ételekhez és még sok máshoz is. A WMF sajtdarálót úgy tervezték, hogy a tökéletes fogó segítségével megkönnyítse a reszelést. Sokoldalú kialakításának köszönhetően jobb- és balkezesek egyaránt használhatják, a mindennapi kényelem érdekében a daráló könnyen szétszerelhető és mosható mosogatógépben. A tartós reszelő felület Cromarganból® készül: 18/10 rozsdamentes acél, a hosszan tartó használhatóság és a kivételes élesség érdekében, tökéletes reszelést biztosít teljes könnyedséggel. A keménysajtok mellett használható a daráló diófélékhez, csokoládéhoz, szerecsendióhoz és más kemény élelmiszerek reszelésére.

Termékleírás

  • Könnyű reszelés: kényelmes és biztonságos fogásnak köszönhetően ez a sajtdaráló tökéletes eredményt biztosít az összes népszerű keménysajt esetén, például parmezán, pecorino, valamint diófélék, csokoládé és még sok minden más is reszelhető vele.
  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

gourmet-sajtreszelo-copy-www.wmf.hu-1.jpg

gourmet-sajtreszelo-copy-www.wmf.hu-2.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1877406040
EAN 4000530701435
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél, fekete
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x sajtreszelő
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent