A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

FUSIONTEC Functional pot magas Ø 24 cm platina

A WMF FUSIONTEC funkcionális tartománya egyedülálló, alacsony zajszintű és funkcionális fedéllel lenyűgözi a szűrő nélküli öntést. Az edények modern, egyenes vonalvezetése megfelel a legmagasabb esztétikai szabványoknak. A WMF FUSIONTEC funkcionális tartománya minden szokásos méretben és a következő színekben kapható *.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A high-tech anyag WMF FUSIONTEC kiváló élményt nyújt a főzéshez. Speciális vas-acél mag, amely természetes ásványi anyagokkal van összekapcsolva egy elválaszthatatlan anyag, azaz a WMF FUSIONTEC. A csúcstechnológiai anyagot abszolút magas teljesítményre fejlesztették ki - egy életre. 1. Rendkívül tartós felület A WMF FUSIONTEC konyhai edények hosszú ideig újnak tűnnek. A kivételesen sima felület különösen kemény, ellenáll a vágásnak és a kopásnak. A high-tech konyhai eszközök mosogatógépben is moshatók és nagyon könnyen tisztíthatók. 2. Kiváló főzési tulajdonságok Az ízletes pörköltek vagy a ropogós sült steak: a WMF FUSIONTEC a megfelelő csúcstechnológiájú berendezés, amelynek még bonyolultabb edényei sikeresek. Optimális hővezetést és hőelosztást kínál, és minden hőforrásra alkalmas. Egy másik előny: az átlátszó üvegfedél ideális a főzés felügyeletéhez. 3. Legmagasabb minőség A WMF FUSIONTEC-ből készült valamennyi edény, sütőedény, főzőedény, sült és hústálca Németországban készül, és 30 éves garanciával rendelkezik *. A kiváló design időtlen és mindig divatos.

Termékjellemzők

Termékszám 517355290
EAN 4000530703668
Jel WMF
Szín szürke
Termékcsalád FUSIONTEC Funkcionális
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x fedéllel Ø 24 cm
Fő anyag FUSIONTEC
Indukciós kompatibilis Megfelelő indukciós
A tűzhely típusa Alkalmas kerámia-, gáz-, elektromos és indukciós tűzhelyekhez
Hőállóság 250 ° C-ig hőálló, fedél nélkül vagy 180 ° C fedéllel
Termékápolás mosogatógépben
Másodlagos anyag rozsdamentes acél
Kiegészítő anyag 2 üveg
Készült Németországban
Hőmérséklet-ellenállás sütőálló, hűtőszekrényálló, fagyasztóálló
Átmérő (cm) 24
Lemez átmérő (cm) 22
Kapacitás (l) 6.4
Színek gyűjteménye platina
Korcsoport Red Dot Design Díj