Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Quality One edénykészlet 4 db

Ha szereted a főzést rendszeresen, különböző edényekre van szükséged, ahol néhány alapforma bizonyult magának a standard felszerelésnek. Ez a különböző méretű WMF-eket sokféle választékra ötvözi, hús- vagy sült edények hiányozhatnak minden készletben. A húscserépben mindent beilleszthet, amihez főzéshez sok folyadék szükséges, mert a széle különösen magas, soha nem injektálva, sőt tésztát, burgonyát és zöldséget is beinjektál. A serpenyő a serpenyő és a serpenyő kombinációja, az él nagyobb, mint a serpenyő, így a sütés során alig bocsát ki zsírt. Ugyanakkor a perem alacsonyabb, mint a húscserép, így a folyadék gyorsabban elpárolog, és könnyedén megfordíthatja a húst / zöldséget. Könnyen kezelhető és robusztus Cromargan®-ból készült minden edényben van egy TransTherm® Allherdboden, és ezért mindenféle kályhára alkalmas, beleértve az indukciót is.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A Quality One sorozat elegáns designja Peter Ramminger. Ötlete: az edények harmonikus vonalának és tiszta alakjának a kiváló funkcionalitása. Célja, hogy olyan termékeket dolgozzon ki, amelyek egyszerűsítik a főzést és javítják a mindennapi konyhai életet. Vizuálisan jól néz ki a hagymás alakú kerek fogantyú és a kupakos fedél. A feldolgozás is megfelel a magas elvárásoknak. A rozsdamentes acél fogantyúk nem forróak a szabadalmaztatott Cool + Technológianak köszönhetően - könnyen felismerhetőek a piros jelzéseknél. Más előnyök is vannak: A hőálló üvegfedél három kis nyíláson keresztül illeszkedik a potba, a gőz elhagyja. A széles öntőperem fölött a folyadékok csöpögés nélkül biztonságosan kiönthetők. A TransTherm Allherdboden mindenféle kályhához alkalmas, valamint a rozsdamentes Cromargan edények tisztítására is.

Termékjellemzők

Termékszám 774346380
EAN 4000530667526
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Minőség egy
Darabszám a csomagban (db) 4
A csomagolás tartalma 1x Táska fedéllel Ø 16 cm (kb. 1,7l), 1x kazetta fedéllel Ø 20 cm (kb. 3.4l), 1x rakott fedéllel Ø 16 cm (kb. 2l), 1x rakott fedéllel Ø 20 cm (kb. 4,1l)
Fő anyag Cromargan® rozsdamentes acél 18/10
Indukciós kompatibilis Megfelelő indukciós
A tűzhely típusa Alkalmas kerámia-, gáz-, elektromos és indukciós tűzhelyekhez
Hőállóság 130 ° C-ig hőálló
Termékápolás mosogatógépben
Másodlagos anyag üveg
Hőmérséklet-ellenállás ovenproof
Tervező WMF Atelier (Peter Ramminger)