Profi Resist wok serpenyő Ø 28 cm

Ez a mély, félgömb alakú edény egyszerre fazék, pároló és olajsütő is egyben, és Ázsia egyik legfontosabb főzőedényének tekintik. És mi is szeretjük! A wokban nemcsak eredeti ázsiai ételeket főzhet, hanem használható mindenféle zöldség, hús és hal gőzőlésére, párolására és főzésére is. A legnépszerűbb főzési módszer természetesen a keveréses sütés, amelynek során az összetevőket folyamatos keverés mellett magas hőmérsékleten gyorsan megsütjük. A hő egyenletesen oszlik el a mély, domború testben, míg a gőz a fém fedélben lévő nyíláson keresztül távozik. A hagyományos woknak két fogantyúja van egymásnak ellenkező oldalon, míg más típusok esetében az egyik oldalon hurokfogantyú, a másik oldalon nyeles fogantyú található. A mai woknak nem kell többé nehéznek lennie ahhoz, hogy gyorsan felvegye a hőt. Ezt a szabadalmaztatott TransTherm® univerzális alj biztosítja, amely minden főzőlapon használható.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A WMF Profi Resist sorozat a rozsdamentes acél serpenyő és a tapadásmentes bevonat előnyeit kínálja Önnek: alumínium mag, Cromargan® rozsdamentes acél belső és rendkívül ellenálló krómacél külső. A bevont sütőfelület segít megelőzni az odaégést és a tapadást. Mivel a rozsdamentes acél ellenáll a magas hőmérsékletnek, maximalizálhatja a hőt, hogy a baromfi és más húsok ropogós kérget kapjanak. A Profi Resist serpenyők egyszerűen tökéletesek minden ételhez, melyek sütést vagy pirítást igényelnek. Hosszú évekig élvezheti edényeit, mivel a minőségi rozsdamentes acélból készült méhsejt alakú hálószerkezet megvédi a tapadásmentes bevonatot a Profi Resist modelleken. A serpenyők többrétegű anyaga azt jelenti, hogy egyenletesen eloszlatják a hőt, és minden típusú főzőlaphoz alkalmasak, beleértve az energiahatékony indukciós főzőlapokat is. Az elegánsan kialakított kollekció kiváló minőségű sütő- és tálaló serpenyőket, valamint egy wokot tartalmaz.

  • PermaDur felület: többrétegű anyag, nagyfokú tapadásmentesség és extrém karcállóság. PFOA-mentes, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően. 
  • A finom tapadásmentes bevonatot a magas, rozsdamentes acél méhsejt alakú háló védi. Ez teszi a felületet karcállóvá, tartóssá. Nem kell sok zsír a sütéshez.
  • Felhasználás: minden típusú főzőlapra alkalmas, beleértve az indukciósat is.
  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, alumínium, krómozott acél.
  • Tisztítás: kézi mosás.
  • Garancia: A WMF 5 éves garanciát vállal.

product_8560_0.jpg

product_8560_1.jpg

product_8560_2.jpg

profi-resist-wok-serpenyo-o-28-cm-www.wmf.hu-4.jpg

profi-resist-wok-serpenyo-o-28-cm-www.wmf.hu-5.jpg

profi-resist-wok-serpenyo-o-28-cm-www.wmf.hu-6.jpg

profi-resist-wok-serpenyo-o-28-cm-www.wmf.hu-7.jpg

profi-resist-wok-serpenyo-o-28-cm-www.wmf.hu-8.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1756536411
EAN 4000530703750
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x wok serpenyő Ø 28 cm
Tervező WMF Atelier
Indukciós kompatibilis Megfelelő indukciós
Termékcsalád Profi Resist
A tűzhely típusa Alkalmas kerámia-, gáz-, elektromos és indukciós tűzhelyekhez
Hőállóság 250 ° C-ig hőálló, fedél nélkül
Termékápolás kézi mosás
Átmérő (cm) 28
Fő anyag Háromrétegű anyag: Cromargan® 18/10 rozsdamentes acél belül, alumínium a magban, krómozott acél kívül

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent