Profi Plus sajtvágó

Először szeletelje, majd élvezze a WMF Profi Plus sorozat sajtvágójával finoman szeletelt félkemény és kemény sajtokat. Tipp: A sajtot mindig frissen vágja - ez megakadályozza a sajt kiszáradását, gusztusosabb és jobban ízlik. A tartós Cromargan® rozsdamentes acélból készült elegáns sajtvágók felhasználhatók csokoládé vagy nugát szeletelésére is.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Varianty produktu

Termékleírás

A Profi Plus sorozat összeillő és praktikus konyhai eszközöket kínál minden tevékenységhez és előkészítéshez, egységes és modern kialakítással. Tálaljon stílusosan szószoskanállal, fagylalt kanállal, konyhai kanállal és hálós szűrővel. Fordítsa meg a sült burgonyát, a steaket, a rántott halat vagy a karamellizált gyümölcsöt válogatott, vonzóan megtervezett, csiszolt rozsdamentes acél forgatókkal, melyek tapadásgátló műanyag bevonata védi edényeit. Még olyan trükkös feladatok is, mint például az alma magházának eltávolítása, ízletes gyümölcsgolyók készítése vagy a friss hal kicsontozása azonnal könnyedé válnak a Profi Plus termékcsaláddal. Keverjen, hámozzon, forgasson, szeleteljen és zúzzon! Az összes Profi Plus konyhai eszköz prémium minőségű, vízálló, mosogatógépben tisztítható és rendkívül tartós, még folyamatos használat esetén is. Minden edénynek van egy kicsi rozsdamentes acélból készült akasztója, így a konyhai állványra felfüggeszthető, ha nem használja - hogy mindig kéznél legyen, ha újra szüksége van rá.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

product_9223_0.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1873536030
EAN 4000530567352
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékápolás mosogatógépben mosható
Termékcsalád Profi Plus
Tervező WMF Atelier
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x sajtvágó
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Hossz (cm) 22
Szélesség (cm) 8.6

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent