Profi Plus sajtkés

A Profi Plus sorozatból származó sajtkés könnyedén darabolja a különféle sajtokat. Az éles fogazott pengének köszönhetően a lágy sajtokat, mint például a camembert, romadur vagy gorgonzola ízléses szeletekre vághatja. A penge közepén lévő kivágások megakadályozzák a sajt krémes részének tapadását. Még a félkemény sajtok, például a gouda vagy az eidam is vékonyan szeletelhetők. A hajlított kettős hegy lehetővé teszi a sajt felszúrását és elegáns elhelyezését egy tányérra vagy egy friss bagett szeletre. A sajt szerelmesei és bárki, aki sajtot szolgál fel, imádni fogja a WMF sajtkés időtálló kivitelét, amely Cromargan® rozsdamentes acélból készül.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A Profi Plus sorozat összeillő és praktikus konyhai eszközöket kínál minden tevékenységhez és előkészítéshez, egységes és modern kialakítással. Tálaljon stílusosan szószoskanállal, fagylalt kanállal, konyhai kanállal és hálós szűrővel. Fordítsa meg a sült burgonyát, a steaket, a rántott halat vagy a karamellizált gyümölcsöt válogatott, vonzóan megtervezett, csiszolt rozsdamentes acél forgatókkal, melyek tapadásgátló műanyag bevonata védi edényeit. Még olyan trükkös feladatok is, mint például az alma magházának eltávolítása, ízletes gyümölcsgolyók készítése vagy a friss hal kicsontozása azonnal könnyedé válnak a Profi Plus termékcsaláddal. Keverjen, hámozzon, forgasson, szeleteljen és zúzzon! Az összes Profi Plus konyhai eszköz prémium minőségű, vízálló, mosogatógépben tisztítható és rendkívül tartós, még folyamatos használat esetén is. Minden edénynek van egy kicsi rozsdamentes acélból készült akasztója, így a konyhai állványra felfüggeszthető, ha nem használja - hogy mindig kéznél legyen, ha újra szüksége van rá.
 
  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 1871656030
EAN 4000530549389
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Profi Plus
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x sajtkés
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Hossz (cm) 28
Tervező Makio Hasuike

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent