Profi Plus reszelő

A Profi Plus sorozat finom reszelője első osztályú pengével és hosszan tartó élességgel megkönnyíti a konyhai munkát. A kemény sajtoktól és a sárgarépától a csokoládéig, a szerecsendióig és sok más élelmiszerig ez a kis reszelő finom darabokra vagy forgácsokra reszeli kedvenc összetevőit. Cromargan® rozsdamentes acélból készül, ezért különösen robusztus és hosszú élettartamú. A Profi Plus sorozat reszelői modern kialakításúak és praktikus akasztólyukkal rendelkeznek.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A Profi Plus sorozat összeillő és praktikus konyhai eszközöket kínál minden tevékenységhez és előkészítéshez, egységes és modern kialakítással. Tálaljon stílusosan szószoskanállal, fagylalt kanállal, konyhai kanállal és hálós szűrővel. Fordítsa meg a sült burgonyát, a steaket, a rántott halat vagy a karamellizált gyümölcsöt válogatott, vonzóan megtervezett, csiszolt rozsdamentes acél forgatókkal, melyek tapadásgátló műanyag bevonata védi edényeit. Még olyan trükkös feladatok is, mint például az alma magházának eltávolítása, ízletes gyümölcsgolyók készítése vagy a friss hal kicsontozása azonnal könnyedé válnak a Profi Plus termékcsaláddal. Keverjen, hámozzon, forgasson, szeleteljen és zúzzon! Az összes Profi Plus konyhai eszköz prémium minőségű, vízálló, mosogatógépben tisztítható és rendkívül tartós, még folyamatos használat esetén is. Minden edénynek van egy kicsi rozsdamentes acélból készült akasztója, így a konyhai állványra felfüggeszthető, ha nem használja - hogy mindig kéznél legyen, ha újra szüksége van rá.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

profi-plus-sajtreszelo-copy-www.wmf.hu-1.jpg

profi-plus-sajtreszelo-copy-www.wmf.hu-2.jpg

profi-plus-sajtreszelo-copy-www.wmf.hu-3.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1871516030
EAN 4000530644572
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Profi Plus
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x reszelő
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent