Profi Plus nyitó befőttesüvegek csavaros

Praktikus és könnyen használható: A WMF csavarófedél-nyitók gyorsan és nagy erő nélkül nyitják ki az üvegeket. Még a vákuumtömítések is felnyithatók seperc alatt. A csavaró fedélnyitók fogantyúi Cromarganból® készülnek, rozsdamentes acélból, és könnyen pozícionálhatók a fedélen. Tartsa az edényt szorosan a szabad kezében, majd egyszerűen húzza meg a hajtókart, és fordítsa el, és mielőtt észrevenné, a fedelet le is csavarta. A robusztus és tartós WMF csavarófedél-nyitók minden szabványos edényre illeszkednek, és különböző kivitelben kaphatók.

Termékleírás

A Profi Plus sorozat összeillő és praktikus konyhai eszközöket kínál minden tevékenységhez és előkészítéshez, egységes és modern kialakítással. Tálaljon stílusosan szószoskanállal, fagylalt kanállal, konyhai kanállal és hálós szűrővel. Fordítsa meg a sült burgonyát, a steaket, a rántott halat vagy a karamellizált gyümölcsöt válogatott, vonzóan megtervezett, csiszolt rozsdamentes acél forgatókkal, melyek tapadásgátló műanyag bevonata védi edényeit. Még olyan trükkös feladatok is, mint például az alma magházának eltávolítása, ízletes gyümölcsgolyók készítése vagy a friss hal kicsontozása azonnal könnyedé válnak a Profi Plus termékcsaláddal. Keverjen, hámozzon, forgasson, szeleteljen és zúzzon! Az összes Profi Plus konyhai eszköz prémium minőségű, vízálló, mosogatógépben tisztítható és rendkívül tartós, még folyamatos használat esetén is. Minden edénynek van egy kicsi rozsdamentes acélból készült akasztója, így a konyhai állványra felfüggeszthető, ha nem használja - hogy mindig kéznél legyen, ha újra szüksége van rá.
 
  • Illeszkedik az összes közös csavarhuzat mérethez - nyitás erő nélkül, a lehető legegyszerűbb működés, fordítsa el, a zárak maguktól a helyükre kerülnek. 
  • Egykezes művelet. Tartsa az üveget a másik kezével.
  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

product_9483_1.jpg

product_9483_2.jpg

product_9483_2.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1873556030
EAN 4000530595904
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Profi Plus
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x nyitó befőttesüvegek csavaros
Hossz (cm) 27
Termékápolás mosogatógépben mosható
Átmérő (cm) 10.5
Tervező WMF Atelier

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent