Profi Plus multi burgonyaprés

Legyen kreatív! A WMF Profi Plus sorozat sokoldalú eszközének köszönhetően különlegességeket, gnocchi-kat és sok más ízletes ételt készíthet friss tésztából vagy burgonyából. Egyszerűen helyezze a tésztát egy eltávolítható műanyag edénybe, hogy az félig tele legyen, majd nyomja össze a prés fogantyúit. A szükséges erőfeszítés csökkentése érdekében rendkívül hosszú fogantyúval rendelkezik, amelyek maximális áttételt biztosítanak. Mind a kivehető műanyag tartály, mind a prés, amely Cromargan® rozsdamentes acélból készül, higiénikus, rendkívül stabil és mosogatógépben mosható.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A Profi Plus sorozat összeillő és praktikus konyhai eszközöket kínál minden tevékenységhez és előkészítéshez, egységes és modern kialakítással. Tálaljon stílusosan szószoskanállal, fagylalt kanállal, konyhai kanállal és hálós szűrővel. Fordítsa meg a sült burgonyát, a steaket, a rántott halat vagy a karamellizált gyümölcsöt válogatott, vonzóan megtervezett, csiszolt rozsdamentes acél forgatókkal, melyek tapadásgátló műanyag bevonata védi edényeit. Még olyan trükkös feladatok is, mint például az alma magházának eltávolítása, ízletes gyümölcsgolyók készítése vagy a friss hal kicsontozása azonnal könnyedé válnak a Profi Plus termékcsaláddal. Keverjen, hámozzon, forgasson, szeleteljen és zúzzon! Az összes Profi Plus konyhai eszköz prémium minőségű, vízálló, mosogatógépben tisztítható és rendkívül tartós, még folyamatos használat esetén is. Minden edénynek van egy kicsi rozsdamentes acélból készült akasztója, így a konyhai állványra felfüggeszthető, ha nem használja - hogy mindig kéznél legyen, ha újra szüksége van rá.
 
  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

product_9053_0.jpg

product_9053_1.jpg

product_9053_2.jpg

product_9053_3.jpg

product_9053_4.jpg

product_9053_5.jpg

product_9053_6.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1872186030
EAN 4000530680396
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Profi Plus
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x multi burgonyaprés
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Szélesség (cm) 13
Hossz (cm) 35
Átmérő (cm) 7.8
Tervező WMF Atelier

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent