Profi Plus keresztpengés hámozó

Egy kis hámozó, sok előnnyel: a WMF forgó hámozóval megtisztíthatja a burgonyát, az uborkát és a sárgarépát úgy, hogy megőrzi a héj alatt rejtőző összes vitamint. A mozgatható penge könnyedén hámozza az egyenetlen felületeket is.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A Profi Plus sorozat összeillő és praktikus konyhai eszközöket kínál minden tevékenységhez és előkészítéshez, egységes és modern kialakítással. Tálaljon stílusosan szószoskanállal, fagylalt kanállal, konyhai kanállal és hálós szűrővel. Fordítsa meg a sült burgonyát, a steaket, a rántott halat vagy a karamellizált gyümölcsöt válogatott, vonzóan megtervezett, csiszolt rozsdamentes acél forgatókkal, melyek tapadásgátló műanyag bevonata védi edényeit. Még olyan trükkös feladatok is, mint például az alma magházának eltávolítása, ízletes gyümölcsgolyók készítése vagy a friss hal kicsontozása azonnal könnyedé válnak a Profi Plus termékcsaláddal. Keverjen, hámozzon, forgasson, szeleteljen és zúzzon! Az összes Profi Plus konyhai eszköz prémium minőségű, vízálló, mosogatógépben tisztítható és rendkívül tartós, még folyamatos használat esetén is. Minden edénynek van egy kicsi rozsdamentes acélból készült akasztója, így a konyhai állványra felfüggeszthető, ha nem használja - hogy mindig kéznél legyen, ha újra szüksége van rá.
 
  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

18_7261_6030_UR.jpg

product_7927_0.jpg

profi-plus-keresztpenges-hamozo-www.wmf.hu-3.png

profi-plus-keresztpenges-hamozo-www.wmf.hu-4.png

profi-plus-keresztpenges-hamozo-www.wmf.hu-5.png

profi-plus-keresztpenges-hamozo-www.wmf.hu-6.jpg

profi-plus-keresztpenges-hamozo-www.wmf.hu-7.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1872616030
EAN 4000530559876
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Szélesség (cm) 5.5
Termékcsalád Profi Plus
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x hámozó
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Hossz (cm) 17
Tervező WMF Atelier

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent