Profi Plus fölöző kanállal

A WMF fölöző kanállal eltávolíthatja a felesleges zsírt. Felhasználhatja zöldségek, gnocchi, töltött gombócok és fánkok könnyedén történő kiszedéséhez a serpenyőkből, párolókból, mély sütőserpenyőkből stb. Bármilyen folyadék egyszerűen átfolyik a lyukakon, amikor kiemeli az ételt, a hosszú nyél pedig megvédi a forró víz- vagy zsír fröccsenéstől. Az elegáns WMF fölöző kanalak különféle vonzó kivitelben kaphatók.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Varianty produktu

Termékleírás

A Profi Plus sorozat összeillő és praktikus konyhai eszközöket kínál minden tevékenységhez és előkészítéshez, egységes és modern kialakítással. Tálaljon stílusosan szószoskanállal, fagylalt kanállal, konyhai kanállal és hálós szűrővel. Fordítsa meg a sült burgonyát, a steaket, a rántott halat vagy a karamellizált gyümölcsöt válogatott, vonzóan megtervezett, csiszolt rozsdamentes acél forgatókkal, melyek tapadásgátló műanyag bevonata védi edényeit. Még olyan trükkös feladatok is, mint például az alma magházának eltávolítása, ízletes gyümölcsgolyók készítése vagy a friss hal kicsontozása azonnal könnyedé válnak a Profi Plus termékcsaláddal. Keverjen, hámozzon, forgasson, szeleteljen és zúzzon! Az összes Profi Plus konyhai eszköz prémium minőségű, vízálló, mosogatógépben tisztítható és rendkívül tartós, még folyamatos használat esetén is. Minden edénynek van egy kicsi rozsdamentes acélból készült akasztója, így a konyhai állványra felfüggeszthető, ha nem használja - hogy mindig kéznél legyen, ha újra szüksége van rá.
 
  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

product_9214_1.jpg

product_9214_1.jpg

profi-plus-foeloezo-kanallal-www.wmf.hu-3.png

profi-plus-foeloezo-kanallal-www.wmf.hu-4.png

Termékjellemzők

Termékszám 1871976030
EAN 4000530604156
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékápolás mosogatógépben mosható
Termékcsalád Profi Plus
Tervező WMF Atelier
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x fölöző kanállal
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Hossz (cm) 30
Átmérő (cm) 10

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent