Profi Plus digitális hőmérő

A digitális hőmérő különféle célokra használható a konyhában. Használhatja hideg és meleg italokhoz és ételekhez. A hőmérő rendkívül gyorsan reagál és mérési ideje 4-10 másodperc. A hőmérsékletet Celsius vagy Fahrenheit fokban is mérheti. A mérési tartomány -40 és + 200 °C vagy -40 és + 392 °F között van, és a maximális eltérés + 1 °C lehet a tényleges hőmérséklettől. A numerikus LCD kijelző háttérvilágítású, ezért nagyon éles. A hőmérőt nem szabad zárt sütőben használni. Helyezze az ételre és tartsa néhány másodpercig - kész! A hőmérő kézzel, puha rongy segítségével tisztítható - NEM mosható mosogatógépben.

5 ks készleten

19 670,00 Ft20 490,00 Ft 15 488,19 Ft bez DPH
A vásárláshoz átirányítjuk Önt a WMF hivatalos webáruházába a következő címen HomeAndCook.hu.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A Profi Plus sorozat összeillő és praktikus konyhai eszközöket kínál minden tevékenységhez és előkészítéshez, egységes és modern kialakítással. Tálaljon stílusosan szószoskanállal, fagylalt kanállal, konyhai kanállal és hálós szűrővel. Fordítsa meg a sült burgonyát, a steaket, a rántott halat vagy a karamellizált gyümölcsöt válogatott, vonzóan megtervezett, csiszolt rozsdamentes acél forgatókkal, melyek tapadásgátló műanyag bevonata védi edényeit. Még olyan trükkös feladatok is, mint például az alma magházának eltávolítása, ízletes gyümölcsgolyók készítése vagy a friss hal kicsontozása azonnal könnyedé válnak a Profi Plus termékcsaláddal. Keverjen, hámozzon, forgasson, szeleteljen és zúzzon! Az összes Profi Plus konyhai eszköz prémium minőségű, vízálló, mosogatógépben tisztítható és rendkívül tartós, még folyamatos használat esetén is. Minden edénynek van egy kicsi rozsdamentes acélból készült akasztója, így a konyhai állványra felfüggeszthető, ha nem használja - hogy mindig kéznél legyen, ha újra szüksége van rá.
 
  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 1872386030
EAN 4000530630964
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Profi Plus
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x digitális húshőmérő
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás kézi mosás
Hossz (cm) 23

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent