Profi Plus csúszógyűrűvel habverő 32 cm

A WMF Profi Plus Flexi habverővel másodpercek alatt felverheti és összekeverheti a különböző összetevőket. A Cromargan® acélból készült rugalmas huzalok, valamint a kiváló minőségű golyók könnyen elérik az edények és serpenyők legtávolabbi sarkait is, akár szószokat, pácokat, önteteket vagy más keverékeket készít. Kiváló Cromargan® acélból készült és csúszógyűrűvel ellátott a praktikus és helytakarékos tároláshoz, valamint egy praktikus hurokkal a felfüggesztéshez. Ez az innovatív habverő mosogatógépben is mosható a könnyű tisztítás és a tökéletes higiénia érdekében.

Termékleírás

A lenyűgöző, mégis praktikus Profi Plus főzőeszköz-családdal képes minden főzési feladatot ellátni. Még a legigényesebb feladatok is gyerekjátékká válnak, a stílusos tálalóeszközöktől a praktikus előkészítő eszközökig. A Profi Plus a csúcsminőséget, a vízálló anyagokat, az időtálló esztétikát és a hosszú élettartamot ötvöző tökéletes gasztronómiai termékcsalád.

  • Gyorsabb habverés: Innovatív formaterv, amely könnyen elér minden hajlatot és sarkat a gyorsabb habverés érdekében, amely megakadályozza az összetevők leragadását.
  • Kiváló minőségű Cromargan® acél: Elegáns Cromargan® anyagból készült: 18/10 jelű rozsdamentes acél a kiváló tartósság érdekében, matt felülettel, amely mindig jó benyomást kelt.
  • Csúsztatható gyűrű: A beépített csúszógyűrű lehetővé teszi a vezetékek összehúzását a praktikus és helytakarékos tárolás érdekében.
  • Praktikus akasztóhurok: A fogantyún lévő praktikus hurok helytakarékos felfüggesztést tesz lehetővé.
  • Mosogatógépben elmosható: Könnyen tisztítható a vízálló, mosogatógépben elmosható dizájnnak köszönhetően - a tökéletes higiénia érdekében minden használatnál.
  • Teljesítmény, amely tartós: Az akasztóhurok és az elülső rész a fogantyúba van rögzítve a nagy igénybevétel miatt és a hosszú élettartam és a stabil forma érdekében.
  • Időtálló formaterv: Az időtálló és kifinomult esztétika eleganciát kölcsönöz minden konyhának.

profi-plus-csuszogyuruvel-habvero-32-cm-www.wmf.hu-1.jpg

profi-plus-csuszogyuruvel-habvero-32-cm-www.wmf.hu-2.jpg

profi-plus-csuszogyuruvel-habvero-32-cm-www.wmf.hu-3.jpg

profi-plus-csuszogyuruvel-habvero-32-cm-www.wmf.hu-4.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1877526030
EAN 4000530741301
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Profi Plus
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x habverő
Termékápolás mosogatógépben mosható
Hossz (cm) 32

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent