A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Function 4 edénykészlet 4 db fekete

Ez az edénykészlet kötelező azoknak, akik szeretik a főzést, mivel a sok főzés általában sok edényt jelent. Az alapvető fontosságú elemek között szerepel néhány bevált kedvenc számos más méretű WMF edény széles választékával kombinálva. A három, négy vagy öt darabos edénykészlet mély / sekély edényekből és fedeles edényekből, serpenyőből valamint fedél nélküli sütőserpenyőből és tálaló serpenyőből áll. Akik egyszerűen csak nem tudnak választani, igazodhatnak személyes kulináris elvárásaikhoz és kiválaszthatják a saját főzőlapjuknak megfelelő méretű serpenyőket. A főzőedények sorozatából származó egyes edények és serpenyők bármikor hozzáadhatók a WMF serpenyőkészlethez. Könnyen gondozható, robusztus Cromargan®-ból készültek, minden edény TransTherm® univerzális aljjal rendelkezik, és így minden típusú főzőlaphoz használható, ideértve az indukciósat is.

Termékleírás

Ez a főzőedény-sorozat a NOA Aachen tervezőirodával együttműködve lett kifejlesztetve, miközben a fedeleket az Apple iPodja ihlette. A fedél rozsdamentes acél és szilikon kombinációjából készült, és négy különböző funkcióval rendelkezik - hasonlóan az iPod kattintókerékhez. Ez a praktikus tulajdonság azt jelenti, hogy a pozíciótól függően a folyadékokat le lehet önteni, miközben a fedél a helyén marad - akár teljesen, akár ellenőrzés mellett: A forrásban lévő víz a nagy szitanyílásokon keresztül távozik, míg a tészta az edényben marad. A kis szitanyílások ugyanígy működnek a rizs esetében. A zárt pozíciót kevés vízzel való főzéshez tervezték, és nyitott helyzet a folyadékok teljes kiürítésére szolgál. A fedél piros gyűrűje valódi látványosság. Hőálló szilikonból készült, mindig szilárdan ül az edényen. Fontos: Az üreges fogantyúk főzés közben hidegek maradnak, így nem kell edényfogót használni. A serpenyők belső skálával rendelkeznek, amely megkönnyíti a folyadékok mérését, és tartós Cromargan® anyagból készültek. A TransTherm® univerzális alj indukciós főzőlapokon is használható, gyorsan vezeti a hőt és hosszú ideig megtartja. Ez a termékcsalád különféle edényeket és serpenyőket tartalmaz - a sütőserpenyőtől a gőzbetétes serpenyőig.

  • Felhasználás: minden típusú főzőlapra alkalmas, beleértve az indukciósat is.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.
  • Németországban készült: legmagasabb anyagminőség, legaprólékosabb kivitelezés és tökéletes funkcionalitás.

Termékjellemzők

Termékszám 761056380
EAN 4000530701497
Jel WMF
Termékcsalád Function 4
Darabszám a csomagban (db) 5
A csomagolás tartalma 4x edény fedéllel Ø 16 cm, 20 cm, 20 cm, 24 cm, 1x gőzbetét
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Indukciós kompatibilis Megfelelő indukciós
A tűzhely típusa Alkalmas kerámia-, gáz-, elektromos és indukciós tűzhelyekhez
Hőállóság 250 ° C-ig hőálló, fedél nélkül vagy 180 ° C fedéllel
Másodlagos anyag szilikon
Készült Németországban
Tervező NOA Design