A WMF cookie-kat használ, hogy a webhelyet a látogatóink igényeihez igazítsa. A weboldal használatával Ön elfogadja, hogy a cookie-k a számítógépen tárolódnak.
További információ: Adatvédelmi nyilatkozat

Function 4 edénykészlet 4 db piros

Ha szereted a főzést rendszeresen, különböző edényekre van szükséged, ahol néhány alapforma bizonyult magának a standard felszerelésnek. Ez a különböző méretű WMF-eket sokféle választékra ötvözi, hús- vagy sült edények hiányozhatnak minden készletben. A húscserépben mindent beilleszthet, amihez főzéshez sok folyadék szükséges, mert a széle különösen magas, soha nem injektálva, sőt tésztát, burgonyát és zöldséget is beinjektál. A serpenyő a serpenyő és a serpenyő kombinációja, az él nagyobb, mint a serpenyő, így a sütés során alig bocsát ki zsírt. Ugyanakkor a perem alacsonyabb, mint a húscserép, így a folyadék gyorsabban elpárolog, és könnyedén megfordíthatja a húst / zöldséget. Könnyen kezelhető és robusztus Cromargan®-ból készült minden edényben van egy TransTherm® Allherdboden, és ezért mindenféle kályhára alkalmas, beleértve az indukciót is.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A konyhai eszközöket a NOA Aachen tervezőirodával közösen hozták létre, mert a potfedél az iPod MP3 lejátszó az Apple Pate-tól állt. Rozsdamentes acélból és szilikonból készült, a fedél négy különböző funkcióval rendelkezik - az iPod kerékpárja alapján. Gyakorlati, mert a pozíciótól függően a folyadékok teljesen vagy szabályozott módon önthetőek a zárt fedéllel: a forrásban lévő víz a nagy szitanyílásokon keresztül távozik, a tészta a potban marad. Ugyanez működik a rizs kis képernyőnyílásaival. A zárt helyzet alacsony vízforralásra és a nyitott folyadékok teljes kiürítésére alkalmas. A piros gyűrű a fedélen valódi szemet gyönyörködtető. Hőálló szilikonból készül, mindig szilárdan a potban van. Fontos: Az üreges fogantyúk nem melegíthetők a főzés során, ezért a tartók feleslegesek. A cserepek belső mérleggel rendelkeznek a folyadékok egyszerű adagolásához, és elpusztíthatatlan Cromargan®-ból állnak. A TransTherm® Allherdboden indukcióra is alkalmas, gyorsan és közvetlenül a tűzhelyről biztosítja a hőt, és hosszú hőt tárol. A sorozat különböző edényeket tartalmaz, a serpenyőtől a csappantyú betétéig a rakottól.

Termékjellemzők

Termékszám 760346380
EAN 4000530663184
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád 4. funkció
Darabszám a csomagban (db) 4
A csomagolás tartalma 1x fedéllel Ø 16 cm (kb. 1,9l), 1x fedéllel Ø 20 cm (kb. 3,9l), 1x fedéllel Ø 24 cm (kb. 5,7l), 1x Ø 16 cm (kb. 1,4l) fedél nélkül
Fő anyag Cromargan® rozsdamentes acél 18/10
Indukciós kompatibilis Megfelelő indukciós
A tűzhely típusa Alkalmas kerámia-, gáz-, elektromos és indukciós tűzhelyekhez
Hőállóság 250 ° C-ig hőálló, fedél nélkül vagy 180 ° C fedéllel
Termékápolás mosogatógépben
Másodlagos anyag üveg
Készült Németországban
Hőmérséklet-ellenállás Sütés biztos
Tervező NOA design
Design díj iF Hannover 2009 iF design díj | Design Plus Messe Frankfurt 2009 | Red dot Award Design Center NRW 2008 | A DP3D 2008 jelölése
Vizsgálati díj Konyha 2010-es innováció