PermaDur Element serpenyő ø 20 cm

Akár amatőr, akár profi szakács, szalonnát vagy tojást készít, vagy a magas konyhaművészet rajongója, a klasszikus sütőserpenyő minden konyhának elengedhetetlen tagja. A WMF serpenyőkészlete megfelelő serpenyőt kínál minden ételhez, minden hozzávalóhoz és minden elkészítési folyamathoz. Válasszon a kiváló minőségű rozsdamentes acél, az alumínium vagy a többrétegű anyagból, a hőálló kerámia bevonat vagy a tartós PermaDur tapadásgátló bevonat közül, valamint a különféle méretek, formák és mélységek, és fedelek közül. Minden serpenyő ergonómikus fogantyúval rendelkezik, így jól illeszkedik és kényelmes fogást biztosít. Hozza ki belőle a legtöbbet, és alkosson annak tudatában, hogy semmi sem fog odaragadni.

Termékleírás

Győződjön meg róla nap, mint nap: A WMF PermaDur Element serpenyők valóban sokoldalú eszközök a konyhában. A tartós PermaDur tapadásmentes felület, a WMF műhelyből mindent lehetővé tesz: az alacsony zsírtartalmú főzéstől és az enyhe pörköléstől az intenzív sütésig. Az extra magas, nagy serpenyőkkel könnyen elkészítheti az ételeket az egész család számára. A kiváló minőségű alumíniumból készült test tökéletesen vezeti és tárolja a hőt, és biztosítja az egyenletes sütési és főzési eredményt. A felületkezelésnek köszönhetően a serpenyő könnyen tisztítható.

  • PermaDur felület: többrétegű anyag, nagyfokú tapadásmentesség és extrém karcállóság. PFOA-mentes, a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően. 
  • TransTherm® alj: gyorsan továbbítja a hőt, hosszú ideig megtartja, ezzel energiát takarít meg.
  • Alkalmazás: minden típusú főzőlapra alkalmas, beleértve az indukciósat is.
  • Anyag: alumínium, PermaDur tapadásmentes felület.
  • Tisztítás: kézi mosás.

Termékjellemzők

Termékszám 545204021
EAN 4000530709424
Jel WMF
Szín zöld
Termékcsalád PermaDur Element
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x serpenyő Ø 20 cm
Fő anyag alumínium
Indukciós kompatibilis Megfelelő indukciós
A tűzhely típusa Alkalmas kerámia-, gáz-, elektromos és indukciós tűzhelyekhez
Termékápolás kézi mosás
Átmérő (cm) 20
Hőállóság Hőálló, akár 250 °C-on (tűzhelyen) vagy 70 °C-on (sütőben)

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent