Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Perfect Plus 4.5 l + 3 l magasnyomású főzőedény készlet

A kuktában főzés modern, gyors és egészséges módja a főzésnek. A extrém nyomás és a magas hőmérséklet akár 70% -kal is csökkentheti a hagyományos főzési időt, miközben kb. 50% energiát is megtakarít. A kíméletes főzés megőrzi a vitaminok, ásványi anyagok és tápanyagok nagy részét, ezáltal az ételek táplálóak és ízletesek maradnak. A gyorsfőző fazekak ideálisak gyakorlatilag minden típusú étel elkészítéséhez - a zöldségféléktől, a húsokon és a halakon át, a gabonafélékig és a hüvelyesekig, a levesekig és pörköltekig. Még a speciális diétához vagy bébiétel készítéséhez is nagyszerű. A nyomásfőző könnyű kezelhetőségével és biztonsági jellemzőivel is lenyűgöző. Röviden: nélkülözhetetlenül sokoldalú.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A Perfect Plus kukták ötvözik a bevált technológiát a modern kivitelezéssel. A kezelőrész a fogantyúban helyezkedik el, a főzésjelző gyűrűi különböző beállításokat mutatnak, és van egy biztonsági mechanizmus is a maradék nyomáshoz. A kukta tisztítása szintén rendkívül egyszerű: egyszerűen vegye le a fogantyút és öblítse el a csap alatt, a fedelet és az edényt beteheti a mosogatógépbe. A WMF Perfect Plus kukták különböző méretekben és két darabos készletben kaphatók.

  • Az automatikus párologtatás és a két előre beállított főzési szint biztosítja a kívánt eredményt.
  • TransTherm® alj: gyorsan továbbítja a hőt, hosszú ideig megtartja, és ezzel energiát takarít meg.
  • Felhasználás: minden típusú főzőlapra alkalmas, beleértve az indukciósat is.
  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló. Kiváló minőségű műanyag fogantyú.
  • Tisztítás: a fogantyú szétszerelés nélküli eltávolítható és folyó víz alatt elmosható. Az edényt és a fedelet mosogatógépben lehet mosni.
  • Garancia: A WMF 3 éves garanciát vállal.

Termékjellemzők

Termékszám 793929990
EAN 4000530565433
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Perfect Plus
Darabszám a csomagban (db) 2
A csomagolás tartalma 1x kukta (4.5 l), 1x kukta (3 l)
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Indukciós kompatibilis Megfelelő indukciós
A tűzhely típusa Alkalmas kerámia-, gáz-, elektromos és indukciós tűzhelyekhez
Termékápolás mosogatógépben mosható (fogantyú nélkül)
Másodlagos anyag műanyag
Átmérő (cm) 22
Kapacitás (l) 3 | 4.5
Tervező Wolf Udo Wagner
Design díj red dot award Design Zentrum NRW 2002