Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Perfect 6.5 l + 3 l magasnyomású főzőedény készlet

A kuktában főzés modern, gyors és egészséges módja a főzésnek. A extrém nyomás és a magas hőmérséklet akár 70% -kal is csökkentheti a hagyományos főzési időt, miközben kb. 50% energiát is megtakarít. A kíméletes főzés megőrzi a vitaminok, ásványi anyagok és tápanyagok nagy részét, ezáltal az ételek táplálóak és ízletesek maradnak. A gyorsfőző fazekak ideálisak gyakorlatilag minden típusú étel elkészítéséhez - a zöldségféléktől, a húsokon és a halakon át, a gabonafélékig és a hüvelyesekig, a levesekig és pörköltekig. Még a speciális diétához vagy bébiétel készítéséhez is nagyszerű. A nyomásfőző könnyű kezelhetőségével és biztonsági jellemzőivel is lenyűgöző. Röviden: nélkülözhetetlenül sokoldalú.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A WMF Perfect klasszikus darab a kukták között. A WMF termékcsalád szerves része már évek óta - és nem ok nélkül. Klasszikus kialakítása időtálló, funkcionalitása korszerű. Mint a többi WMF kukta, ez is Cromargan®-ból készül, így rozsdamentes, könnyen karbantartható és ellenálló. Nagy főzési kijelzője lehetővé teszi a könnyű kezelhetőséget, a belső skála a pontos feltöltést és a levehető fogantyú az egyszerű tisztítást. És ha ez nem lenne elegendő: a TransTherm® univerzális aljnak köszönhetően a WMF Perfect minden típusú főzőlaphoz használható, beleértve az indukciósat is. A WMF Perfect sorozat kuktái öt különböző méretben és két darabos készletben állnak rendelkezésre.

  • Nagyobb pontosság a kibővített hőmérsékleti beállításoknak köszönhetően.
  • Az automatikus párologtatás és a két előre beállított főzési szint biztosítja a kívánt eredményt.
  • TransTherm® alj: gyorsan továbbítja a hőt, hosszú ideig megtartja, és ezzel energiát takarít meg.
  • Felhasználás: minden típusú főzőlapra alkalmas, beleértve az indukciósat is.
  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló. Kiváló minőségű műanyag fogantyú.
  • Tisztítás: a fogantyú szétszerelés nélküli eltávolítható és folyó víz alatt elmosható. Az edényt és a fedelet mosogatógépben lehet mosni.
  • Garancia: A WMF 3 éves garanciát vállal.

Termékjellemzők

Termékszám 792669990
EAN 4000530579461
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Perfect
Darabszám a csomagban (db) 2
A csomagolás tartalma 1x kukta (6.5 l), 1x kukta (3 l)
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Indukciós kompatibilis Megfelelő indukciós
A tűzhely típusa Alkalmas kerámia-, gáz-, elektromos és indukciós tűzhelyekhez
Termékápolás mosogatógépben mosható (fogantyú nélkül)
Másodlagos anyag műanyag
Átmérő (cm) 22
Kapacitás (l) 3 | 6.5
Tervező Jo. Laubner