Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Palermo evőeszköz készlet 66 db

Termékleírás

A Peter Ramminger által tervezett Palermo evőeszközök egyszerűek és egyenes vonalúak. Az arányok és a hosszúság korszerűek, tiszta körvonalakkal és egyenes markolattal. A magasfényű WMF evőeszközök monoblokk késeket tartalmaznak és nagyon sokoldalúak. Az asztali készlet kiegészítéseként a Palermo sorozat különféle kiegészítő elemeket és tálaló eszközöket tartalmaz.

  • Ergonómikus kialakítás a lehető legnagyobb kényelemért - minden evőeszköz tökéletesen kiegyensúlyozott a kényelmes fogás érdekében.
  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 1177006041
EAN 4000530687807
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Palermo
Darabszám a csomagban (db) 66
A csomagolás tartalma 12x kanál, 12x villa, 12x kés, 12x teáskanál, 12x desszert villa, 2x adagolókanál, 1x salátavilla, 1x adagolóvilla, 1x kanál, 1x tortakanál
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Kés művészet Kovácsolt kések
Tervező WMF Atelier (Peter Ramminger)