Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Nuova steak evőeszköz 12 db

Azok, akik mindennél jobban szeretik a lédús steakeket, semmit sem szeretnének jobban, mint hozzávaló éles evőeszközöket. A Steak evőeszközkészlet tartalmaz egy rendkívül éles pengéjű fogazott kést, amely különleges acélpengéből készült. Átvágja a grillezett steak ropogós külsejét, miközben úgy siklik át a vastag húson, mint a vajon. A steakvilláknak extra hosszú, vékonyított hegye van a húsdarabok átszúrásához. A külső széle úgy vágja el a sült burgonyát és zöldséget mint egy darab süteményt.

Termékleírás

A Nuova kollekcióhoz Jutta Keil tervező készített evőeszközöket a különleges pillanatokhoz. A sorozat széles választékot kínál, a helyzettől és az étkezéstől függően: a desszertvilláktól a kávéskanálig a finom eszpresszóhoz vagy a latte macchiatóhoz. A fogók André Stocker műhelyéből származnak, aki kreatív hozzáállásával univerzális fogót és szervírozó fogót tervezett. Az összes termék csiszolt Cromargan® rozsdamentes acélból készül, egyszerű, időtálló kivitelben.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 1291436046
EAN 4000530680761
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Nuova
Darabszám a csomagban (db) 12
A csomagolás tartalma 6x steak villa, 6x steak kések
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Hossz (cm) 21 | 23
Tervező Jutta Keil