Obrázek není k dispozici

Nuova pálcika készlet

A WMF Nuova evőpálcika készlettel stílust és funkcionalitást nyer egyben. Az evőpálcikák selymesen matt hegyei speciális, durva bevonattal rendelkeznek, hogy tökéletesen megfogják a tésztát, a rizst és a különböző ízletes ázsiai ételeket. Szögletes éleik könnyű, kényelmes és szilárd fogást biztosítanak. A környezetbarát, újrafelhasználható termék prémium és tartós Cromargan® típusú, 18/10 minőségjelű rozsdamentes acélból készült, amely nem változtatja meg az ételek ízét, saválló és mosogatógépben elmosható. A készletet speciális állványok egészítik ki mindkét pálcikapár számára, így egyszerre étkezhet praktikusan és stílusosan.

Termékleírás

  • A készlet tartalma: 2 pár újrafelhasználható evőpálcika (hosszméret: 23,5 cm), 2 evőpálcika állvány (5 x 2 x 1,5 cm)
  • Környezetbarát és újrafelhasználható: Ezek a tartós anyagokból készült pálcikák tökéletes környezetbarát alternatívát jelentenek az eldobható fapálcikák helyett.
  • Stílusos, könnyen tartható a kézben és nagyszerűen megfogható velük az étel: Ezek az evőpálcikák speciális bevonattal rendelkeznek a tészta, a rizs és más ázsiai ételek tökéletes megfogásához, és szögletes élekkel rendelkeznek a könnyű, kényelmes és szilárd fogás érdekében.
  • Beleértve az állványokat: Az elegáns pálcikaállványoknak köszönhetően a pálcikák nem érnek az asztalhoz, és az asztal tiszta marad.
  • Kiváló minőség: Minden alkatrész masszív és elegáns Cromargan® rozsdamentes acélból készült: a 18/10 minőségjelű acél nem változtatja meg az ételek ízét és saválló, így az ételek megőrzik valódi ízüket, és Ön stílusosan étkezhet.
  • Mosogatógépben elmoshatók: Az anyag mosogatógépben elmosható, hogy a tisztítás egyszerű legyen, és minden nap teljes higiéniát biztosítson.
  • Ajándékcsomagolás: A kiváló minőségű, visszahúzható fedéllel ellátott doboz ideális és egyedi ajándékká teszi a pálcikakészletet, amely örömet szerez a családnak és a barátoknak.

Termékjellemzők

Termékszám 1292106042
EAN 4000530745941
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Nuova
Darabszám a csomagban (db) 6
A csomagolás tartalma 2x 2 pálcika, 2x állvány
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent