Az oldal használatával Ön elfogadja, hogy olyan cookie-kat használunk, amelyekkel mérni tudjuk az oldal látogatottságát, az Ön érdeklődési köréhez illeszkedő tartalmakat és hirdetéseket jeleníthetünk meg, továbbá megoszthatjuk a tartalmat a közösségi hálózatokon.
További tudnivalók és a cookie-k paraméterezése.

Nuova Latte Macchiato kanál készlet 2 db

Még az apró részletek is számítanak: A maga 19 centiméterével, ez a kanál latte macchiatohoz és jeges kávéhoz, igazi MUST HAVE. A hosszú markolat tökéletesen alkalmas tej és cukor keverésére anélkül, hogy leforrázná az ujjait. A karcsú kialakításnak köszönhetően tökéletesen illik minden asztalra.

Vásároljon terméket:

Termékleírás

A Nuova kollekcióhoz Jutta Keil tervező készített evőeszközöket a különleges pillanatokhoz. A sorozat széles választékot kínál, a helyzettől és az étkezéstől függően: a desszertvilláktól a kávéskanálig a finom eszpresszóhoz vagy a latte macchiatóhoz. A fogók André Stocker műhelyéből származnak, aki kreatív hozzáállásával univerzális fogót és szervírozó fogót tervezett. Az összes termék csiszolt Cromargan® rozsdamentes acélból készül, egyszerű, időtálló kivitelben.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 1291396046
EAN 4000530669209
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Nuova
Darabszám a csomagban (db) 6
A csomagolás tartalma 6x latte macchiato kanál
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Hossz (cm) 19
Tervező Jutta Keil