Nuova lasagne tálalólapát

Nem csak az olasz konyha kedvelői körében népszerű: a WMF lasagna lapát, ideális a lasagna alakjának megőrzéséhez tálaláskor. Könnyedén szeletelheti a lasagna-t a penge szélével és széles formájának köszönhetően a lapát alkalmas például pizza szeletek vagy más sült ételek tálalására is. A lasagna lapát Cromargan® rozsdamentes acélból készül, amely méretileg stabil, ellenáll a korróziónak és az élelmiszer-savaknak, és mosogatógépben is mosható. A Nuova kollekció részeként kapható, és kortalan kialakításának köszönhetően minden evőeszközhöz illik.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A Nuova kollekcióhoz Jutta Keil tervező készített evőeszközöket a különleges pillanatokhoz. A sorozat széles választékot kínál, a helyzettől és az étkezéstől függően: a desszertvilláktól a kávéskanálig a finom eszpresszóhoz vagy a latte macchiatóhoz. A fogók André Stocker műhelyéből származnak, aki kreatív hozzáállásával univerzális fogót és szervírozó fogót tervezett. Az összes termék csiszolt Cromargan® rozsdamentes acélból készül, egyszerű, időtálló kivitelben.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

nuova-lasagne-talalolapat-www.wmf.hu-1.jpg

Termékjellemzők

Termékszám 1291966040
EAN 4000530679888
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Nuova
Darabszám a csomagban (db) 1
A csomagolás tartalma 1x lasagne tálalólapát
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Hossz (cm) 25
Tervező Jutta Keil

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent