Nuova koktélvilla készlet 6 db

Az 50-es évek legnépszerűbb parti itala a bólé volt, de a valóságban soha nem ment ki a divatból. Kerek tálból közepesen magas pohárba tálalják, koktélvilla kíséretében. Egy vékony kéthegyű, hosszú nyelű villa, amely felszúrja a tálban lévő gyümölcsdarabokat. Az elegáns dizájnnak köszönhetően minden parti dísze lesz. A villák Cromargan® anyagból készülnek, méretükben stabilak, ellenállnak az élelmiszer-savaknak és mosogatógépben is moshatók. A WMF 12,5 cm hosszú koktélvillát kínál 6 darabos készletként a Nuova kollekcióban.

A terméket partnereinknél is megvásárolhatja

Termékleírás

A Nuova kollekcióhoz Jutta Keil tervező készített evőeszközöket a különleges pillanatokhoz. A sorozat széles választékot kínál, a helyzettől és az étkezéstől függően: a desszertvilláktól a kávéskanálig a finom eszpresszóhoz vagy a latte macchiatóhoz. A fogók André Stocker műhelyéből származnak, aki kreatív hozzáállásával univerzális fogót és szervírozó fogót tervezett. Az összes termék csiszolt Cromargan® rozsdamentes acélból készül, egyszerű, időtálló kivitelben.

  • Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél, amely méretben stabil, mosogatógépben mosható, saválló, korrózióálló és rendkívül karcálló.
  • Tisztítás: mosogatógépben mosható.

Termékjellemzők

Termékszám 1291546040
EAN 4000530677051
Jel WMF
Szín rozsdamentes acél
Termékcsalád Nuova
Darabszám a csomagban (db) 6
A csomagolás tartalma 6x koktélvilla
Fő anyag rozsdamentes acél Cromargan® 18/10
Termékápolás mosogatógépben mosható
Hossz (cm) 12.5
Tervező Jutta Keil

Tudna segíteni nekünk a honlapon?

Weboldalunk fejlesztése érdekében sütiket kell tárolnunk látogatóinkról.
Mindent kikapcsolni
Engedélyezzen mindent